René

René

verified
4.8 (5 ratings)
Send message

About me

Hi ik ben René.

Als persoon ben ik rustig maar doortastend, een creatieveling met een wijde blik. Vooral ook ben ik iemand met een nuchtere kijk op het leven en ben ik er inmiddels van overtuigd dat gedachten geen feiten zijn. Hoewel de antwoorden en oplossingen uiteindelijk uit jezelf moeten komen ben ik de analytische en oplossingsgerichte persoon die jou de verschillende mogelijkheden kan laten bekijken en je indien nodig een spiegel voorhoudt.

"Mindfulness Als Way Of Life"

Dat is de visie van mijn mindfulness centrum in Boskoop. We leven in een gehaaste maatschappij waar er van alles moet en vaak nog niet eens van iemand maar vaker nog van onszelf. Om maar met de stroom mee te kunnen gaan want er tegen in zwemmen lukt vaak niet meer. Ik wil jou laten zien dat het ook anders kan. Niets zweverigs of spiritueels maar gewoon door middel van een wetenschappelijk iets dat mindfulness heet. Ik nodig je uit om uit die sneltrein te stappen en eens stil te staan in het moment. Eens om je heen te kijken en het leven te aanschouwen zoals het is, soms naar en soms geweldig.

Door deze staat van bewustzijn te ontwikkelen zul je een hele andere kijk krijgen op het leven, je doelen en je pad. Nieuwe inzichten krijgen, meer rust en ontspanning ervaren maar vooral je ook meer bewust worden van je gedachtepatronen zodat jij je keuzes beter kunt maken. Mindfulness houdt niet op bij het volgen van een training of workshop, het is het begin van een mindful way of living.

Groei jij met ons mee?

Find out less

Education & Experience

arrow
Education

Mijn trainers opleiding volgde ik bij het Centrum voor Mindfulness te Amsterdam.

Experience

Een jaar ervaring met het geven van trainingen op het gebied van mindfulness

Reviews

arrow

Teacher availability

arrow