Raza

Raza

verified
Send message

About me

Als trainer ben ik gepassioneerd over het onderwijzen van mijn klanten hoe ze zichzelf kunnen trainen en hen te helpen begrijpen waarom ze een specifieke oefening doen, welke spieren het aanspreekt, hoe het juist uitgevoerd moet worden en hoe het past bij hun persoonlijke doelen. Mijn aanpak is gericht op resultaten en ik ben gedreven om samen met mijn klanten een goede relatie op te bouwen, waarbij we elkaar regelmatig feedback geven. Mijn doel is om mijn klanten te inspireren en hen te helpen hun volle potentieel te bereiken.

De persoon achter de trainer: een sociaal en vriendelijke persoonlijkheid, altijd bereid om anderen te helpen en te motiveren. Mijn filosofie is dat er geen ruimte is voor smoesjes en dat ik altijd buiten de gebaande paden denk. Humor speelt een belangrijke rol in mijn leven en ik geloof dat het een krachtige tool is om mensen te verbinden en te inspireren.

Mijn unieke achtergrond als personal trainer maakt mij een zeer gepassioneerde professional. Na een heftig ongeluk 10 jaar geleden, heb ik mijn levensstijl compleet veranderd en ben ik daardoor succesvol gerevalideerd. Sindsdien is het mijn passie geworden om anderen te motiveren het beste uit hunzelf te halen.

Ik heb meer dan 10 jaar ervaring in de fitness-industrie; ik heb gewerkt als fitness instructeur bij een commerciƫle gym en ben daarna voor mezelf begonnen. Ik heb 4 jaar lang een eigen sportschool gehad. Hier richtte ik me niet alleen op fysieke fitness, maar ook op de geestelijke gezondheid en de totale levensstijl van mijn klanten.

Mijn opleiding in geneeskunde geeft me tevens een uniek inzicht in hoe ik mensen op een holistische manier. Mijn passie is om mensen te begeleiden naar een gezonde, duurzame levensstijl.

Find out less

Profile video

arrow-right

Education & Experience

arrow
Education

Geneeskunde

Experience

Fit For Free Den Haag Loosduinseweg
Homegym Jan Hendrikstraat

Videos

arrow

Teacher availability

arrow