Ralph

Ralph

verified
Send message

About me

Ik studeer Security Studies aan de universiteit Leiden. De studie is Engelstalig en multidisciplinair (gebruikt meerdere academische disciplines). Ik help al sinds mijn twaalfde met lesgeven bij mijn judovereniging, dit doe ik al jaren met veel plezier.

Op de middelbare school waren Engels en geschiedenis mijn favoriete vakken, doordat ik enorm enthousiaste docenten voor die onderwerpen had. Ik hoop dat ik op dezelfde manier interesse kan opwekken voor deze vakken en kan aantonen dat Engels en geschieden leuk en nuttig zijn.

Door lesgeven op mijn judovereniging aan jongeren van allerlei verschillende leeftijden t/m 17 heb ik veel opgepakt. Ik ben enorm geduldig en pas me aan aan wie ik lesgeef. Ik ben ervan overtuigd dat je Engels het beste leert door de taal te spreken en luisteren. Geschiedenis leerde ik het beste door te leren waarom het relevant was voor het heden.

Op dit moment heeft mijn studie beperkte contacturen, hierdoor heb ik een flexibel rooster. Ik spreek graag een handige tijd af met de leerling.

Find out less

Education & Experience

arrow
Education

In 2019 heb ik mijn VWO diploma op het Segbroek College gehaald. Ik heb één jaar bestuurskunde gestudeerd aan de universiteit Leiden. Ik zit nu in mijn derde (en laatste) jaar van Security Studies aan de Universiteit Leiden.

Experience

Ik heb meer dan acht jaar geholpen met lesgeven op mijn judovereniging, hier heb ik met kinderen t/m 17 jaar gewerkt.

Teacher availability

arrow