Poelie

Poelie

verified
Send message

About me

Ik heb gestudeerd aan de vakschool in Schoonhoven en voltooide in 1994 de opleiding goud- en zilversmeden. Sindsdien ben ik actief als zelfstandig sieraadontwerpster, werk ik in opdracht en is mijn werk te zien in diverse galerieën en op exposities. Naast het maken van mijn eigen sieraden geef ik al jaren met veel plezier workshops en cursussen edelsmeden in mijn atelier dat zich bevindt het multiculturele hart van Den Haag

Ik hou ontzettend veel van reizen en andere culturen en haal veel inspiratie uit mijn reizen. Dit begon al tijdens mij stage die ik heb gelopen in Indonesië. Hier heb ik mijzelf toegelegd op de ambachtelijke kant van het vak en mijzelf nog meer verdiept in het verfijnen van een sieraad. Deze verfijningen en oog voor details zijn kenmerkend voor mijn werk en zijn steeds terug te vinden in mijn sieraden. Emoties, gedachten, ervaringen, herinneringen, wensen en dromen vormen daarbij de uitgangspunten. Ook edelstenen, de natuur en andere culturen zijn belangrijke inspiratiebronnen om tot een ontwerp te komen.

Heb je altijd al eens met metaal willen werken of een zilveren sieraad willen maken? Ik deel graag mijn kennis met jou tijdens mijn diverse workshops en cursussen die ik door het hele jaar aanbiedt.

Find out less

Offers

arrow

Education & Experience

arrow
Education

Ik heb gestudeerd aan de Vakschool in Schoonhoven en voltooide in 1994 de opleiding goud- en zilversmeden.

Experience

Ik ben in 1994 aan de slag gegaan als goud- en zilversmid en maak sindsdien mijn eigen collectie en geef workshops.

Teacher availability

arrow

Map