Pelin

Pelin

verified
Send message

About me

Hallo! Ik ben Pelin, 47 jaar oud, uit Den Haag. Ik heb een BA American Culture and Literature en ben afgestudeerd in 1995. Sinds 1998 werk ik als Docent Engels en geef ik Engels aan studenten en volwassenen. Ik ben ook in het bezit van een Tefl certificaat (290 hrs Master Celta Level) bij Premier Tefl, U.K. (Zakelijk Engels,Teaching English to Young children, Teaching English Online, Ielts, Toeic).

Sinds 2016 bied ik privé online / les op locatie in Den Haag. Mijn studenten zijn zowel Nederlanders als buitenlanders. In mijn lessen maak ik gebruik van verschillende taalboeken, websites en andere studiemateriaal als nodig is. Ik leg focus op grammatica en communicative vaardigheden.(Task-based method).

Talen en werken op educatief gebied zijn grote passies voor mij en ik vind het heel belangrijk dat mensen verschillende talen kunnen spreken om andere culturen leren kennen. Sinds mijn kindertijd ben ik heel geïnteresseerd in andere culturen en talen en vind ik dat heel fascinerend.

Als leraar, vind ik het belangrijk om de leerlingen te motiveren en steun aan te bieden om hun taalvaardigheden te verbeteren. Ik ben een rustige, vriendelijke en ambitieuze leraar, die het leuk vindt om met enthousiaste en gemotiveerde studenten te werken. Sinds kort volg ik een cursus van Cambridge Universiteit voor het voorbereiden van leerlingen op het CAE examens. Sinds 2020 volg ik een master opleiding aan Tesol en Applied Linguistics aan University of Portsmouth, U.K. In mijn vakgebied wil ik mijzelf blijven ontwikkelen en volg ik de recente leermethoden voor een ESL. instructor.

Find out less

Offers

arrow

Education & Experience

arrow
Education

MA TESOL(Teaching English As a SecondLanguage)and Applied Linguistics,U.K
BA American Culture and Literature
TEFL Certificate (Premier Tefl,U.K) 290 hrs(Business English,Teaching Online English,IELTS,TOEIC)
Pedagogiek certificaat

Experience

I have an experience over 20 years in teaching English at elementary, secondary and high schools and I am working as an ESL instructor/tutor to conduct online and in-person lessons. My students range from beginners to advanced levels and originate from different countries. Besides offering General English I deliver Business English, Academic English as well. Currently, I am studying to pursue my master's degree in TESOL and Applied Linguistics at UOP, U.K.

Educator

MA Tesol and Applied Linguistics,University of Portsmouth ,U.K.

Teacher availability

arrow

Map