Pauline

Pauline

verified
4.8 (4 ratings)
Send message

About me

Hi ik ben Pauline, welkom op mijn profiel!

Ik ben een ervaren Engelse (bijles)leraar en help jou graag verder jouw Engelse taaldoelen te bereiken!

Ik geef je graag een duidelijke uitleg van de te leren stof. Daarbij gaat het vooral om Engelse grammatica, woordenschat, lezen, spreken, schrijfopdrachten en taalkenmerken. Ik bereid altijd de te behandelen onderwerpen voor aan jouw behoeftes.

De lessen zijn nooit saai omdat ik hersenvriendelijke activiteiten voorbereid om je te helpen de taal snel te leren en te onthouden, zoals spelletjes, video's en andere oefeningen. De lessen duren ongeveer 1 uur. Het is voor mij heel belangrijk dat je aan het eind van een les de stof goed begrijpt en altijd vragen blijft stellen!

Ik geef een breed aanbod aan Engelse lessen, staat jouw specifieke wens er niet tussen? Stuur me een bericht dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Find out less

Offers

arrow

Education & Experience

arrow
Education

Bachelor in Education (Hons)
Bachelor in Human Resources Management
Diploma in ICT
Neurolanguage® Coach

Experience

Ik ben in 2003 geslaagd als docent (B.Ed. (Hons)). Ik heb bijna 20 jaar ervaring in het onderwijzen van zowelkinderen als volwassenen. In 2012 behaald ik een eerste bacheloropleiding in Human Resources Management, gespecialiseerd in het bedrijfsleven. Ik heb ook een paar jaar in Cambridge, Engeland gewoond en les gegeven. In 2022, werd ik Neurolangauge ® Coach

Ik ben nu (2022) officieel gecertificeerd als Neurolanguage Coach ® door Efficient Language Coaching, welke geaccrediteerd is door ICF

Diplomas

arrow

Reviews

arrow

Teacher availability

arrow

Map