Paul

Paul

verified
Send message

About me

Hoi, Ik ben Paul.
Ik ben gediplomeerd life coach en help mensen in persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Jezelf beter leren kennen en erkennen. Ik richt me met name op mensen die een verandering in hun leven willen of onverwachts krijgen en daar zoekende in zijn. De hoofdvraag is dan meestal: "Wat nu?,

Veel voorkomende omslag op iemands levenslijn zijn vaak: Ontslag, scheiding, pensioen. Maar evengoed kun je zelf inzien dat je doodbloed na een lange tijd eenzelfde baan of patroon in je leven, waar geen vooruitgang in zit.
Of misschien ben je het beu dat mensen altijd maar over je heen lopen.

Werken aan:
* Je zelfbeeld bij onzekerheid en zelfvertrouwen.
* Leren NEE zeggen en voor jezelf opkomen.
* Doelen stellen en aanpakken
* Omgaan met stress en piekeren
* Jezelf ontdekken
* Leren meeveren op dat wat is.
* Omgaan met een Burn-out en spanningen

Vaak zijn meerdere leerdoelen met elkaar verbonden. Wat ik je uiteindelijk biedt is een weg naar een nieuwe JIJ die weer krachtig in het leven staat, weet wat je wilt en meer geluk zal ervaren, doordat je leert JEZELF te kunnen zijn.

Naast mijn 1 op 1 coaching werk ik ook met e-learning en een community site. Deze is nog in opbouw. Dit alles is inbegrepen bij een 1 op 1 coaching traject.

Ik ben deze weg ingegaan vanwege COVID en het blijkt dat mensen ook via deze digitale weg zichzelf kunnen ontwikkelen. Echter ben ik van mening dat je dan wel sterk in je schoenen moet staan om het zonder hulp vol te houden.

Nu ben ik het type die graag met mensen werkt, dus mijn eigen doel als coach is om uiteindelijk een platform te bieden, waarin jij als cliënt, zelf kan bepalen en zoeken wat het beste werkt. Dat kan zijn dat je voldoende geholpen bent met een mini cursus, of een volledige cursus of 1 op 1 coaching. Of een combinatie, dat je een e-learning volgt en beroep doet op de coach als je vastloopt. De bedoeling van de community is dat mensen met elkaar kunnen praten over de stappen die ze maken en elkaar misschien kunnen motiveren en tips geven. Dit geeft meteen een stuk erkenning en laat je zien dat je echt niet de enige bent die met zelfontwikkeling worstelt.

Op deze manier probeer ik zoveel mogelijk content te bieden om jou te helpen in jouw zelfontwikkeling. Een pad dat je niet alleen hoeft te bewandelen.

Zelf ben ik ook continue in ontwikkeling zowel privé als binnen mijn coaching. En momenteel ben ik begonnen met een ACT opleiding. Welke een mooie aanvulling is als coach.

Find out less

Education & Experience

arrow
Education

SPW4 gediplomeerd
Job coaching certificaat
Life coach gediplomeerd
ACT coaching heden in opleiding

Experience

Binnen justitie: Rehabilitatie gedetineerden, activiteitenbegeleiding en trauma opvang personeel.
Binnen zorg: Woonbegeleiding, activiteitenbegeleiding. (o.a. autisme, dementie, depressie.)
Eigen ervaring: Burn-out als gevolg van lange periode van negatieve ontwikkelingen in mijn leven. Waar ik dankzij mijn ervaring, mindfulness en met hulp van mijn omgeving uit ben gekomen. Hierdoor ook de waarde heb ervaren van zelfontwikkeling, wat ertoe heeft geleid dat ik dit pad ben ingeslagen.

Educator

Mindful developing

Teacher availability

arrow