Monique

Monique

verified
Send message

About me

Ik ben een gelicenseerd en geregistreerd Effortless coach en transformatiecoach. Ik werk vanuit de volgende waarden; passie, verbinding, gelijkwaardigheid en authenticiteit.

Ik begeleid graag mensen die hulp zoeken bij het bereiken van hun doelen, gedragsverandering, overwinnen van faalangst, perfectionisme, uitstelgedrag. Of wanneer jij denkt dat je meer in je mars hebt dan er nu uitkomt, omdat je een schommelend zelfvertrouwen ervaart.

Ik ondersteun jou en help jou met een persoonlijke groeispurt. Ik ben zelf ervaringsdeskundig op het gebied van burn-out, depressie & herstel, overwinnen van faalangst, omgaan met ADD/HSP.

Find out less

Offers

arrow

Education & Experience

arrow
Education

- Effortless Coaching opleiding afgerond met licentie en geregistreerd.
- Transformatiecoach voor starters bij Mathijs Bos met licentie afgerond.
- Motiverende gesprekstechnieken SV Land met certificaat afgerond
- Training basiskennis psychiatrische stoornissen &
- Training omgaan met mensen met een psychiatrische stoornis bij Hoek Trainingen met certificaat afgerond.

Experience

Ik heb een jaar training gegeven aan mensen met een bijstandsuitkering voor de gemeente Rotterdam. Deze trainingen gingen over sollicitatievaardigheden en het maken van een persoonlijk ontwikkeling plan (POP). Daarnaast ben ik een aantal jaren activeringscoach geweest voor diezelfde gemeente en coachte mensen naar een volgende stap in hun ontwikkeling en / of naar het aanpakken van hun problematiek. En ik coach mensen die aanlopen tegen perfectionisme, faal/straalangst, burn-out & herstel.

Educator

Keep on Walking

Diplomas

arrow

Teacher availability

arrow

Map