Mertine

Mertine

verified
Send message

About me

Mijn motto: als je kunt leven en werken vanuit je passie (purpose), in verbinding bent met jezelf en anderen … dan gebeuren er mooie dingen.
Alleen dat is nog niet zo eenvoudig. Het heeft mij heel wat jaren opleidingen, coaching en experimenteren gekost. Nu laat ik anderen graag tot rust en inzichten komen. Meestal op een luchtige en speelse manier, zodat ze opnieuw met zichzelf & anderen kunnen verbinden.

Ik heb lang in een gouden kooi geleefd. De zekerheid van een vast baan in de ICT met alle handige zaken zoals een leaseauto hielden mij “gevangen”. Door het overlijden van mijn ouders en kanker van mijn oudste zoon schrok ik wakker. Ik begon na te denken over het leven. De zin van het leven. Hoe kort het kan zijn. En hoe ik het zo zinvol mogelijk kan maken. Hoe ik betekenis kan geven aan mijn leven en de wereld om mij heen. Maar ik wist helemaal niet hoe of wat.

Ik heb zelf na een lange zoektocht mijn levensdoel ontdekt …
Wat mij enorm geholpen heeft, is dat ik me aansloot bij een groep ondernemers. Mensen die ook bezig waren op het gebied van bewust en zinvol leven en werken. Daarnaast ben ik o.a. een coaching opleiding gaan doen, waarbij je leert eerst je eigen shit te herkennen alvorens je iets kan betekenen voor een ander. Daarna heb ik een prachtige training gevolgd op het gebied van systemisch leiderschap. Dit gaf diepe inzichten in mijn tot dan toe verborgen patronen en gaf mij handvatten om te gaan staan voor mijn passies en drijfveren.
Een pittige Yoga opleiding hielp mij om beter in contact te komen met mijn gevoelens en eigen lijf.
En nog steeds volg ik workshops, trainingen en doe ik experimenten. De handigste oefeningen en weetjes deel ik met mijn deelnemers.

Wil jij ook vol energie en vreugde jouw mooiste leven leven?

Dit kan bijvoorbeeld door eerst rustiger te worden in je hoofd, beter slapen of meer genieten van het leven. Mijn mindfulness training is een wetenschappelijke bewezen methode van 8 weken die zorgt voor stress reductie, burn-out preventie en meer creativiteit. In een kleine groep werk je 8 weken aan jouw eigen mindfulness ontwikkeling.

Daarnaast is er de mogelijkheid om op zoek te gaan naar wat jou drijft in het leven. Je drijfveren, passie, zingeving, purpose of zielsmissie. Het LiveYourPurpose programma nodigt uit tot het verder ontdekken en ontwikkelen van wie jij bent. Je authentieke durven gaan leven. Elke maand een inspirerende workshops en webinar en in je eigen tempo de oefeningen en opdrachten online doen.

Find out less

Offers

arrow

Profile video

arrow-right

Education & Experience

arrow
Education

In 2017 heb ik de opleiding "coaching als beroep" afgerond. Daarna een Yoga teacher training gevolgd om het ontdekken via het lichaam toe te voegen (embodiment). En afgelopen jaar heb ik de MBSR mindfulness trainer opleiding gevolgd.
Mijn roots liggen in het onderwijs (Pedagogische Academie), maar daarna via een omscholing 25 jaar in het ICT vak gezeten. Veel ICT en changemangement gerelateerde opleidingen gevolgd.

Verder heb ik mij bekwaamd in systemisch werken en Agile/Scrum teamsamenwerking.

Experience

Ik doe regelmatig groepscoaching/workshops en geef o.a. mindfulness trainingen. Daarnaast neem ik 1x per jaar mensen die op zoek zijn naar meer plezier en zingeving mee op een retraite reis naar Gambia.

Educator

Mercademy

Diplomas

arrow

Videos

arrow

Teacher availability

arrow