Marieke

Marieke

verified
Send message

About me

Mijn naam is Marieke (28), woon in Arnhem met mijn vriend en lieve Teckel Frenkie. Vanuit mijn passie en eigen ervaringen wil ik jou inspireren, motiveren om aan jouw gezondheid te werken. Tevens leer ik je alles over voeding, gezondheid en mindset.

Als kind vond ik dit al interessant, bekeek ik elk product in de supermarkt en heb ik allerlei sporten gedaan. Na mijn gevecht met Anorexia Nervosa en meerdere depressies, kwam ik erachter dat mindset alles is.

Vanuit mijn interesse en nieuwsgierigheid ben ik mij volop in deze onderwerpen gaan verdiepen en heb ik mij omgeschoold tot Orthomoleculair therapeut, Vitaliteitscoach en ervaringsdeskundige eetstoorniscoach. Ik ben een echte boekenwurm, hou van sporten en wandelen in de natuur. Nieuwe avonturen aangaan en jezelf continue blijven ontwikkelen en groeien vind ik ontzettend tof.

Daarnaast ben ik empathisch, rechtvaardig, eerlijk, betrouwbaar, hou ik je een spiegel voor en geef ik je een liefdevolle schop onder de kont als je deze nodig hebt.

Dus loop jij ergens tegenaan, stuur me gerust een bericht zodat we samen kunnen kijken hoe ik jou het beste kan helpen/coachen.

Liefs,
Marieke
ā€‹

Find out less

Offers

arrow

Education & Experience

arrow
Education

HBO - algemene geneeskunde (2021 - Heden)
HBO - Orthomoleculair therapeut (2020 - 2021)
HBO - vitaliteitscoach (2019 - 2020)
HBO - Bachelor Voeding & Dietiek (2014 - 2018)

Experience

Orthomoleculaire Therapeut, MaeVitae (2021 - Heden)
Voedings- en vitaliteitscoach, Ervaringsdeskundige Eetstoornissen (2019 - Heden)
Apothekersassistent (2015 - 2020)

Teacher availability

arrow