Marc

Marc

verified
4.5 (4 ratings)
Send message

About me

Mijn naam is Marc en ik ben mindfulnesstrainer, coach, wetenschapper, docent, vader, partner en nog veel meer. Maar vooral ben ik er ook om jou verder op weg te helpen naar een leven van innerlijke stilte, vreugde en vertrouwen. Ik heb zelf ervaren hoe het is om te worstelen met veel piekeren en zorgen, angst, depressie, burn-out en lichamelijke klachten. Ik begrijp hoe je je voelt. Ik weet ook hoe het is om er weer uit te stappen. Deze ervaring gebruik ik graag om jou te begeleiden met datgene waar jij tegenaan loopt in je leven.

Find out less

Offers

arrow

Education & Experience

arrow
Education

In eerste instantie opgeleid als wetenschapper en psychomotorisch therapeut heb ik me in de loop van de jaren verdiept in allerlei stromingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en groei, zoals: Mindfulness, Compassie, Adem- en Ontspanningstherapie, Emotioneel Lichaamswerk, Coaching, NLP, Voice Dialogue, Traditionele Chinese Geneeskunde, voeding.... Allemaal met als doel om meer rust te vinden in mezelf en hiervandaan anderen te begeleiden op hun weg.

Experience

Mijn ervaring zit vooral in het omgaan met stress en meer rust en ontspanning vinden in jezelf. Aangezien chronische stress een van de grootste veroorzakers is van de meeste fysieke en mentale gezondheidsproblemen, kan ik met veel klachten of problemen overweg. Hiervoor gebruik ik verschillende methodieken. De methode is in mijn ogen minder belangrijk. Het gaat erom om datgene te vinden wat voor jou werkt, en dat is voor iedereen anders. Samen gaan we op zoek naar jouw weg naar stilte in jezelf.

Diplomas

arrow

Reviews

arrow

Teacher availability

arrow

Map