Manuel

Manuel

verified
Send message

About me

Als iemand die in verschillende landen heeft gewoond en gewerkt, zie ik het leven heel anders.
Om het beste van jezelf te geven, moet je ook weten wat je kan en wat niet. Meestal weet jij het zelf nog niet. Ik kan je zeker meehelpen en jou makkelijk coachen om jezelf te leren kennen of beter te leren kennen. Durf jij misschien sommige dingen niet? Dan werken we er aan!

Ongeveer 15 jaar geleden ben ik dit coaching traject begonnen. Het is echt heel spontaan begonnen want door mijn kinderen kwamen er verschillende vrienden en vriendinnen van hun thuis. Gelijk merkten ze op dat het heel anders bij ons was. Een heel ander manier van opvoeding en zelfs op school werk ik telkens benaderd door de leraren van hoe, wat en waarom.

Ik was toen een keer uitgenodigd om een lezing te geven over mijzelf, en daarna ging alles snel ontwikkelen.

Coachen is iets dat niet iedereen kan, Je moet mensen kennis hebben en je moet goed kunnen luisteren. Je moet jezelf in de schoenen van een individu kunnen plaatsen om te begrijpen wat er eigenlijk misschien niet goed gaat.

Een zeer belangrijke factor bij mij is dat ik bijna de hele wereld hebt rond gereisd en hierdoor leer je ook verschillende culturen kennen. Dit is iets dat geen opleiding jou kan aanleren. Dit is ervaring, en ervaring kan je jammer genoeg niet kopen of leren. Je moet het meemaken. Tot de dag van vandaag komen de vrienden en vriendinnen van mijn kinderen naar mij toe, raadplegen, advies vragen, overleggen en zelfs feesten. Ja dat hoort er ook bij. Life is full of opportunities, you have to grab one!

Find out less

Offers

arrow

Education & Experience

arrow
Education

Speak up: LEVEL 1 DIPLOMA IN PROFESSIONAL COACHING (30/08/2021)

Experience

Erasmus Plus, recruiter voor jongeren om een uitwisselings programa elders ter wereld te mogen meemaken.

Diplomas

arrow

Teacher availability

arrow

Map