Malty

Malty

Send message

About me

Mijn naam is Malty Mahadew. Ik ben businessmentor & coach vrouwelijk leiderschap. Met mijn bedrijf Malty Moments begeleid ik mijn klanten bij het vergroten van innerlijke kracht en authenticiteit. Dit doe ik door het in beeld brengen en opruimen van blokkades die de persoonlijke en zakelijke groei en bloei belemmeren en in de weg staan.

Geloof in jezelf is je grootste kracht
Je bent wat je gelooft. Verander je mindset en creëer je eigen moedige momenten die aansluiten bij wie je echt bent: de authentieke versie van jou. Die is echt goed genoeg. Ook al zegt je hoofd je andere dingen.Leer om je oude verhaal, je zelfafwijzing, angst, onzekerheid en twijfels te veranderen. Verandering gaat nooit met gemak. Het vraagt je om uit de wereld te stappen die je kent. Het vraagt om te kijken naar wat jouw bewust en onbewust onderdrukt en blokkeert. Naar welke mechanismen bepalend zijn voor de keuzes die je maakt en de resultaten die je behaalt.

Ik steun en begeleid je in dit proces zodat je dichter bij jezelf komt en op eigen tempo en eigenwijze kunt gaan voor je persoonlijk geluk en zakelijk succes.

Find out less

Education & Experience

arrow
Education

Neem een kijkje op mijn Linkedin profiel voor mijn diploma's en certificaten.
https://www.linkedin.com/in/maltymahadew/

Experience

Neem een kijkje op mijn Linkedin profiel voor actuele informatie voor werkervaring.
https://www.linkedin.com/in/maltymahadew/

Teacher availability

arrow