Linda

Linda

verified
Send message

About me

Ik ben Linda en ben eigenaresse van een off- & online Modevakschool. Inmiddels werk ik alweer meer dan 10 jaar full time in mijn eigen bedrijf, waar ik mijn passie en enthousiasme mag overbrengen op anderen middels naailessen, patroon tekenlessen, workshops, online lessen en e-books.

En o ja, laten we vooral ook niet vergeten dat dit alles niet mogelijk is zonder mijn manlief (steun en toeverlaat), zonder af en toe een heerlijk kroel van onze zwart-witte viervoeter ‘Poes Smoezel’ en de inspiratie, motivatie en soms kritische noten van een twee- tot drietal hele lieve vriendinnen.

Een leuk weetje over mij?
Je kunt mij wakker maken voor champagne met patat. Ook echt de combinatie van luxe en eenvoud. Super lekker! Daar moeten veel mensen dus ontzettend om lachen, maar is inmiddels bij ons thuis onze eigen ontstane traditie op nieuwjaarsdag!

Hoe is mijn bedrijf ontstaan?
In 3 MAVO wist ik al dat ik naar de Modevakschool wilde en zo ging ik er 2 jaar later dan ook heen. Na de Modevakschool volgden nog verschillende cursussen en opleidingen. Waaronder mijn maatwerkcoupeuse opleiding aan de Rotterdamse snijschool.

Heel erg verbazend was het dus niet dat ik uiteindelijk mijn Modevakschool startte. Mijn technische kennis is dan ook met de jaren steeds groter geworden.

Alles bij elkaar heeft dit er voor gezorgd, dat ik niet zomaar een modevakschool ben. Je kunt bij mij terecht als naai newbie voor snelle en simpele oplossingen, maar ook als pro en je het naadje van de kous wilt weten.

Wil jij in Schiedam met of zonder ervaring, naailessen, patroon tekenlessen of een naai workshop volgen dan hoop ik je snel te zien.

Find out less

Offers

arrow

Education & Experience

arrow
Education

The Dressmakers Academy, Masterclass The French Couture Jacket
2021

TR Cuttingschool Masterclass Shingo Sato
2016

Artemis Hogeschool HBO Modevormgeving & Styling
2000 – 2002

Zadkine College MBO Mode en Kleding
1991-1994

Artemis Hogeschool HBO Modevormgeving & Styling
2000 – 2002

Zadkine College MBO Mode en Kleding
1991-1994

Experience

Online Leeromgeving Any Dress
Oktober 2021 – heden

Eigenaresse Modevakschool & Maatwerkatelier Any Dress
2008 – heden

Educator

Any Dress

Teacher availability

arrow