Lilia

Lilia

verified
Send message

About me

Bonjour, ik ben Lilia en 26 jaar geleden kwam voor vakantie naar Nederland. Ik studeerde nog psychologie in Frankrijk. Ik werd gecharmeerd van Nederland en zijn omarmende cultuur.
Een jaar later verhuisde ik van Frankrijk naar Rotterdam.

Ik vond toen een baan op een IT help desk bij IBM. Omdat de voertal bij IBM Engels was en terwijl ik Nederlands wilde leren, ben ik voor een andere werkgever gaan werken waar ik elke dag een nieuwe zin moest leren spreken en schrijven.

Een paar jaar later, ging ik de opleiding informatica aan de Hogeschool Rotterdam volgen en heb ik deze ook inmiddels afgerond. Ook mocht ik van mijn werkgever Nederlandse lessen bij Regina Coeli taalinstituut volgen. In mijn dagelijks leven, ben ik IT project manager en business analyst voor een internationaal bedrijf in Nederland. Al ruime 10 jaar, steun ik kinderen en volwassenen met hun huiswerken in Franse taal: Proefschriften, grammatica, vocabulaire, uitspraak.

Verder in mijn eigen tijd, lees ik graag over psychologie , coaching en informatica. Ik fitness graag en ik vind actie films en comedy films heel leuk. Ik ga ook graag uit eten bij vegetarische vriendelijk of vegan restaurants.

Ik ben Francaise en ik spreek vloeiend Frans. De beste manier om kennis bij te houden en extra kennis op te doen is door kennis te delen. Ik ben leergierig en ik krijg voldoening om de leerzame resultaten uit deze kwaliteit te mogen overbrengen.

Mijn aanpak als bijles docent:
- Een bijles duurt 60 mn.
- Interactief techniek.
- De bijlessen worden op de doelstellingen van de leerling toegespitst.
- Bijlessen voor beginners en gevorderden.
- Huiswerkbegeleiding.
- Voorbereiding op reis.
- Zakelijk communiceren.
- Tekst vertaling.
- Bijles opbouw is projectmatig, incrementeel en iteratief dwz: Status, issues en aandachtspunten, volgende stappen.

Eigenschappen: Native Frans, ik spreek vloeiend Nederlands. Ik ben geduldig, motiverend, analytisch, resultaatgericht, gestructureerd en vriendelijk.
Coaching en adviezen.

Find out less

Offers

arrow

Education & Experience

arrow
Education

Ik heb een hbo informatica opleiding aan de hogeschool Rotterdam afgerond en onder andere een opleiding over business analysis.

Experience

Al ruime 10 jaar, steun ik kinderen en volwassenen met hun huiswerk in Franse taal: Proefschriften, grammatica, vocabulaire, uitspraak.

Diplomas

arrow

Teacher availability

arrow