Liesbeth

Liesbeth

Send message

About me

Leuk dat je me hebt gevonden!

Mijn naam is Liesbeth en ik heb een praktijk in het midden van de prachtige oude binnenstad van Leiden.

Al heel wat jaren coach ik daar mensen die alleen of samen met iemand waarmee ze een conflict of probleem hebben, naar de verbetering waarnaar ze op zoek zijn.

Ook geef ik trainingen op verschillende gebieden. Het zou leuk zijn als ook jij geholpen wordt en verder komt met de dingen waar jij tegenaan loopt.
Ik heb een brede aanpak en werk erg op maat. Zelfs als ik een groepstraining geef let ik er goed op dat ieder zijn aandeel krijgt en kan werken aan dat waar die persoon mee geholpen is.
Ik hou van mijn werk en de voldoening die het geeft. Mensen gaan bloeien en staan meer volwassen, stevig en prettig in het leven. Meer in staat op gelijkwaardige en ontspannen manier in contact te zijn met zichzelf en met anderen.

Find out less

Offers

arrow

Profile video

arrow-right

Education & Experience

arrow
Education

Na een opleiding op het Conservatorium heb ik nog vele bijscholingen gevolgd. Met name de laatste 10 jaar op het gebied van Coaching en Training. Ik werk met vele modellen en methodieken, waaronder NLP, Systemisch werk, HCC, ACT, EMDR en de door mijzelf ontwikkelde methode BBM (Bepper Balance Methode) die met fysieke en tastbare tools mensen helpt aan overzicht, inzicht en helpt ontdekken wat de mogelijkheden zijn zelf invloed op hun situatie te kunnen uitoefenen.

Experience

Na 15 jaar gewerkt te hebben in het (BO & VO) onderwijs en de culturele sector, kreeg mijn carrière een andere focus. Als projectmanager/ adviseur /toezichthouder hield ik mij met vele soorten organisaties. Sinds 2014 bestaat mijn werk met name uit het coachen en trainen van personen die zich rechtstreeks of via bedrijven en organisaties aanmelden.
Vanuit mijn coachpraktijk (bepper.eu ) heb ik de Bepper Balance Methode ontwikkeld. zie bepperbalance.com voor meer info.

Videos

arrow

Teacher availability

arrow

Map