Lazaro

Lazaro

Send message

About me

GITAAR EN MUZIEKSTUDIE
Voordat ik aan het Conservatorium ging studeren speelde ik voornamelijk pop muziek. Ook heb ik in een aantal coverbandjes gespeeld. Aan het Conservatorium van Amsterdam ben ik afgestudeerd als docent. Daarna afgestudeerd als uitvoerend musicus klassiek gitaar. Na mijn studie aan het conservatorium heb ik mij nog breder ontwikkeld in de genres singer songwriting en flamenco gitaar muziek.

OVERIGE OPLEIDINGEN
Aan de Universiteit van Amsterdam heb ik muziekwetenschap gestudeerd.
Aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam heb ik een Certificaat behaald in Bedrijfskunde.

ORGANISATIE VAN GITAAR CONCERTEN
In de jaren 1985 t/m 1987 gewerkt in de organisatie Raamwerk recital. Als mede organisator van gitaar recitals in de kleine zaal van het Concertgebouw in Amsterdam.

CONCERTEN ALS KLASSIEK GITARIST
Ik heb concerten gegeven als klassiek gitarist; als solist en als begeleider van zangers. Mijn solo CD Leyenda kun je op spotify beluisteren.

MANAGEMENT VAN MUZIEK ENSEMBLES
Van 1998 t/m 2001 was ik manager van de hedendaagse muziek ensembles Interval Chamber en Slagwerkgroep Amsterdam.

SOUNDSCAPES
In 2004 heb ik soundscapes gecomponeerd voor het project ‘Ik reis in jouw hoofd’ van de kunstenaar Aline Thomassen. Dit project was te zien en te horen in diverse musea in Nederland. In 2005 is de Nederlandse versie van het project gepresenteerd in Marrakech binnen de tentoonstelling ‘Respect’ geopend door de huidige koning en koningin van het Nederlands koninklijk huis. Het project is nog steeds te zien en te horen op de website www.ikreisinjouwhoofd.nl.

JURY LID NEDERLAND VERTAALT
Vanaf 2016 t/m 2019 was ik jury lid voor Nederland Vertaalt voor het onderdeel Spaans – Nederlands; gedichten, proza en liederen. Ook gaf ik uitvoeringen van de liederen en gedichten van genomineerden en winnaars tijdens de ‘vertaal dag’ en vertaal workshops.

OPTREDENS ALS GITARIST
Als solo gitarist treed ik ook op recitals en recepties. Met Spaanse romantische gitaar muziek voor bedrijfsfeest, bruiloft, diner, toast of voor elke andere stijlvolle of bijzondere muzikale omlijsting.
Opdrachtgevers zijn onder andere KLM, IBM, Philips, Het NEN, FNV, Hotel Des Indes, Waterschap Delft, Openbare Bibliotheken, verzorgingstehuizen en ook particulieren.

GITAARDOCENT DEN HAAG
Sinds 1990 t/m heden werk ik als gitaar docent. In mijn eigen privé praktijk en aan muziekscholen zoals Amsterdam, Bussum, Leiden, Almere en Den Haag.

Find out less

Offers

arrow

Profile video

arrow-right

Education & Experience

arrow
Education

Aan het Conservatorium van Amsterdam ben ik afgestudeerd als docent. Daarna afgestudeerd als uitvoerend musicus klassiek gitaar.
Aan de Universiteit van Amsterdam heb ik muziekwetenschap gestudeerd.

Experience

OPTREDENS ALS GITARIST
Ik heb concerten gegeven als solist en als begeleider van zangers. Mijn solo CD Leyenda kun je op spotify beluisteren.
Als solo gitarist treed ik ook op recitals en recepties. Met Spaanse romantische gitaar muziek voor stijlvolle of bijzondere muzikale omlijsting.

GITAARDOCENT DEN HAAG
Sinds 1990 t/m heden werk ik als gitaar docent. In mijn eigen privé praktijk en aan muziekscholen zoals Amsterdam, Bussum, Leiden, Almere en Den Haag.

Diplomas

arrow

Videos

arrow

Teacher availability

arrow

Map