Laura

Laura

verified
5.0 (1 ratings)
Send message

About me

Leuk dat je geïnteresseerd bent! Aangenaam, mijn naam is Laura. Ik ben gepassioneerd natuurfotograaf met een voorkeur voor landschap- en macrofotografie. Ik heb de opleiding Vakfotografie gevolgd, geef workshops over natuurfotografie en blog o.a. voor Photofacts, het leukste blog over fotografie! Ik deel graag mijn kennis om jou in staat te stellen een betere fotograaf te worden. Ik ben van mening dat men al doende het meeste leert, vandaar dat mijn workshops allemaal buiten in een mooi natuurgebied plaatsvinden. Spelenderwijs leer je de basisbeginselen van de fotografie toe te passen, zoals diafragma, sluitertijd en ISO. Maar het belangrijkste wat ik je probeer mee te geven is proberen anders te kijken zodat je in staat bent om betere foto's te maken. Dus twijfel niet en boek deze workshop; het wordt een hartstikke leuke en leerzame tocht.

Find out less

Offers

arrow

Education & Experience

arrow
Education

Ik heb de opleiding tot Vakfotograaf gevolgd. Daarnaast veel cursussen en workshops gevolgd. Mijn specialisme ligt bij landschaps- en macro fotografie. Ik werk met een Canon camera en tal van verschillende lenzen, waaronder ook handmatige vintage lensen van Lensbaby en Helios. Specifiek voor Lensbaby schrijf ik reviews voor de importeur Transcontinenta (Lensbaby Nederland).

Experience

Naast mijn opleiding tot vakfotograaf heb ik zelf natuurfotografie workshops gevolgd en diverse fotografiereizen gemaakt. Met andere natuurfotografen hebben we een eigen fotoclub opgericht. Voor deze club (NFB natuurfotografie) organiseer ik sinds 10 jaar fototochten naar mooie natuurgebieden. Ik geef regelmatig macro- en lensbaby workshops. Graag deel ik ook mijn kennis middels het schrijven van blogs voor Photofacts en Natuurfotografie.

Diplomas

arrow

Teacher availability

arrow

Map