Kim

Kim

verified
Send message

About me

Bootcamp4kids gelooft dat ieder kind lekker in zijn of haar vel zou moeten zitten door voldoende beweging, gezond eten en goede sociale en emotionele begeleiding. Zodat ze opgroeien tot fitte, gelukkige en zelfstandige jonge volwassenen die de wereld een beetje beter maken. Daarom verzorgt Bootcamp4kids trainingen waarbij kinderen op een speelse manier in beweging komen.

In de bootcamps worden de kinderen ninja, piraat, supermodel, geheim agent of bijvoorbeeld een superheld. Aan het eind van de bootcamp voelen de kinderen zich ook echt een superheld en zijn daarom ook bereid om de leefstijl van hun superheld aan te nemen. Door in te spelen op de fantasiewereld van de kinderen worden zij meegenomen in de verhalen en hierdoor hebben zij niet eens door dat ze aan het sporten zijn. Een leuke combinatie van samenwerken, bewegen, fantasie, speuren maar vooral heel veel lol!

Find out less

Offers

arrow

Education & Experience

arrow
Education

Wij hebben verschillende opleidingsachtergronden van Pabo tot kindercoach, Halo tot pelagische medewerker. Allemaal beschikking over een VOG

Experience

Wij geven al 10 jaar professionele bootcamp kinderfeestjes in verschillende thema's. Wij staan voor de klas op verschillende scholen voor een actieve thema dag en verzorgen workshops op de bso. Daarnaast bieden wij ook op verschillende vakantieparken dportieve activiteiten.

Educator

Bootcamp4Kids

Teacher availability

arrow