Karen

Karen

verified
Send message

About me

Bijna 15 jaar geleden begon ik met mijn kinderen thuisonderwijs te geven. Ik heb ze alles geleerd: lezen, schrijven, rekenen, leven. Daardoor is lesgeven een passie van mij geworden. Het is heel leuk om mensen te helpen om beter te worden, meer zelfvertrouwen te krijgen in iets, wat ze eerst moeilijk vonden.

Ik ga graag uit van de vraag van de leerling, in plaats van te zeggen wat jij moet leren. Ik heb graag, dat de leerling vertelt wat hij/zij nodig heeft, zodat ik daarop kan inspelen.
Omdat ik in het buitenland woon, geef ik online les. Daar is iedereen de afgelopen jaren best goed in geworden. Voor een grote groep is online niet leuk, maar één-op-één gaat het prima!
Ik ben bijna altijd bereikbaar voor vragen, behalve als ik in de moestuin bezig ben :)

Tot snel!

Find out less

Offers

arrow

Education & Experience

arrow
Education

Nu: online leraar Nederlands en Engels (ook NT2 en ESL) sinds 2020
2019: verschillende reguliere scholen, Nederlands
PROPEDEUSE gehaald voor docent Nederlands
2012-2018: verschillende particuliere scholen, Engels en Nederlands

Experience

Ik werk 10 jaar in het onderwijs, op allerlei scholen. Daar gaf ik Nederlands en Engels aan allerlei soorten leerlingen van allerlei niveaus; van beginnend lezen en schrijven, via VMBO tot vwo. Leerlingen met problemen zoals dyslectie of autisme, of juist met een (bijzonder) hoog IQ, leerlingen die er zin in hadden en leerlingen die het niet meer zagen zitten.
Daarnaast geef ik mijn kinderen thuisonderwijs, in alle vakken, inmiddels allemaal op havo-niveau.

Diplomas

arrow

Teacher availability

arrow