Kalombo

Kalombo

Send message

About me

Alles gaat tegenwoordig snel. Mensen zijn druk, springen over van taak op taak of jagen achter kortstondig geluk aan. Misschien heb je overtuigingen waardoor je minder snel groeit in je ontwikkeling of zie je een beter leven voor je, maar weet je niet welke stappen je moet zetten om daar te komen.

Mijn naam is Kalombo en ik help je graag doormiddel van onder andere lifecoaching op weg naar een zinvol leven, waarbij je de dag met enthousiasme begint en met een voldaan gevoel gaat slapen. Een vrij leven, zowel financieel en mentaal, waar je vrij van obstakels kan zijn wie je bent en je droomleven kan creëren. En een rijk leven, gevuld met spannende, leuke en interessante gebeurtenissen.

Coaching bied je de handvaten om zelfstandig de stappen te maken. Het zal soms lastig zijn om je belemmerende patronen en overtuigingen onder ogen te komen, alleen zonder ongemak is er geen groei mogelijk. Er is veel ruimte voor autonomie en vrijheid, waarbij je zelf de richting bepaald in je persoonlijke groei. Kortom, jij bepaald de richting, ik geef je de tools en jij behaalt zelf het resultaat.

Mijn passie is om mensen in hun kracht te zetten zodat zij hun mooiste leven kunnen leiden. Opstaan met zin in de dag en gaan slapen met een voldaan gevoel.

Daarom heb ik Maatschappelijk werk en dienstverlening gestudeerd. Ik merkte dat ik meer verdieping wilde in het menselijke brein en hoe ik blijvende impact kon maken bij mensen. Ik ben daardoor gaan doorstuderen en heb ik de NLP Practioner, Master practioner en de IANLP coachopleiding gedaan. Verder nog andere diverse cursussen op het gebied van mindset en persoonlijke ontwikkeling.

Voor mijn opleiding Maatschappelijk Werk & Dienstverlening heb ik Sport en Bewegen en bewegingsagogie gestudeerd.

Hierdoor heb ik een brede en sterke achtergrond. Ik heb ervaring met alle leeftijden en kan door mijn achtergrond hulpvragen vanuit verschillende perspectieven bekijken.

Ik kan snel tot de kern komen en jouw ondersteunen in het gewenste resultaat met humor en plezier.

Mijn sessies zijn bedoeld voor mensen die willen werken aan:
Mindset
Lifestyle
Persoonlijke ontwikkeling
En gemotiveerd zijn om daadwerkelijk een positieve verandering in hun leven willen.

Alle hulpbronnen zitten al in je het enigste wat jou nog te doen staat is dat inzien en in actie komen.

Find out less

Education & Experience

arrow
Education

MBO Sport & bewegen
MBO Bewegingsagogie
HBO Maatschappelijk Werk & Dienstverlening
NLP Practioner & Master Practioner
Prestatiepsychologie ( cursus )
Post HBO IANLP Coachopleiding

Experience

Als bewegingsagoog:
Demente ouderen en studenten met overgewicht.

Als zelfstandig maatschappelijk werker:
jeugdzorg, geestelijke gezondheidszorg, verslavingszorg, forensisch kader.

Als zelfstandig coach MBO,HBO en universitaire studenten, Topsporters en ondernemers.

Educator

Insight & Potential Coaching

Diplomas

arrow

Teacher availability

arrow