Jolien

Jolien

Send message

About me

Mijn naam is Jolien, 29 jaar oud en woon met mijn vriend in Stadskanaal. Naast het fotograferen, ben ik werkzaam in het onderwijs als leerkrachtondersteuner.

Mijn passie voor fotografie is in 2018 begonnen en niet meer weg te denken in mijn dagelijkse leven. Overal waar ik kom, zie ik mooie beelden die ik graag vast wil leggen op foto. Ik fotografeer graag landschappen. Een mooi moment vast leggen in de vorm van portretfotografie, spreekt mij ook enorm aan.

Hoe mooi is het dat je een bijzonder of speciaal moment vastgelegd hebt op foto? Zelf heb ik zo'n speciaal moment meegemaakt en ik ben enorm dankbaar voor de foto's. De foto's brengen je terug naar het mooie moment en zorgen ervoor dat je de speciale herinneringen niet vergeet.

De rust die de natuur kan brengen en dat je dit terug kunt zien in foto's, geeft voor mij een goed gevoel, ik houd dan ook ontzettend van landschapsfotografie.

De plezier die je bij anderen kunt vastleggen, vind ik mooi aan portretfotografie.

Find out less

Offers

arrow

Education & Experience

arrow
Experience

Ik heb veel ervaring met fotografie, met namelijk landschapsfotografie en zo nu en dan portretfotografie. Als leerkrachtondersteuner, kan ik mijn passie en ervaring gemakkelijk overbrengen op anderen.

Teacher availability

arrow

Map