Jocelyn

Jocelyn

verified
4.6 (5 ratings)
Send message

About me

Ik heb altijd een schetsboek mee, waar ik ook heen ga. Ik schets en teken overal waar ze komt. Al op jonge leeftijd werd ik omringd door pennen, potloden, verf en tot op de dag van vandaag maakt het een groot deel van mijn leven uit.

Als kind had ik een extra uitdaging op school, namelijk dyslexie. Tekenen, schilderen en creëren was een grote uitlaatklep in mijn jeugd. Later realiseerde ik me dat het creatief bezig zijn mij heel erg veel heeft geholpen tijdens haar schooltijd. Het gaf rust, ik kon mijn emoties er in kwijt en het gaf veel zelfvertrouwen. “Ik wil kinderen met soortgelijke problemen helpen hun zelfvertrouwen op te bouwen zodat ze met een goed zelfbeeld hun eigen uitdagingen aan kunnen. ”

In 2008 ben ik daarom mijn eigen kunststudio gestart waar ik kinderen leer tekenen en schilderen in een sfeervolle en veilige omgeving. Inmiddels heb ik al vele honderden kinderen met een laag zelfbeeld en weinig zelfvertrouwen geholpen om uit te groeien tot de persoon die ze willen worden.

Onlangs, als gevolg van de pandemie, geef ik nu digitaal teken- en schilderles aan kinderen. Nu over de hele wereld – als de tijdzone een beetje gunstig is natuurlijk;-)

Find out less

Offers

arrow

Profile video

arrow-right

Education & Experience

arrow
Education

“Toegepaste Media” en “Marketing en Communicatie” aan de Ichthus Hogeschool in Rotterdam
Grafische vormgeving, marketing en public relations aan de Haagse Hogeschool

Na deze studies volgden aanvullende opleidingen aan:
- Het Grafisch Lyceum in Rotterdam
- De Kunstacademie in Den Haag
- Open College of Art in Engeland

Educator

Studio Jocelyn

Videos

arrow

Reviews

arrow

Teacher availability

arrow