João

João

Send message

About me

Welkom op mijn pagina.

Als kind hield ik mij bezig met vragen als wie zijn wij, waarom handelen wij op een bepaalde manier. Om deze redden ben ik Psychologie gaan studeren. Sinds 2009 ben ik me meer gaan verdiepen in mijzelf.

Ik was vroeger depressief en had weinig zin in het leven. Wanneer ik begon aan deze ontdekking reis over mijzelf, ben ik met yoga en meditatie begonnen. En las verschillende boeken over de mensheid onder andere geschiedenis, filosofie, psychologie, religie. In mijn zoektocht naar meer kennis over mijzelf en de mensheid ben ik Reiki tegengekomen. In 2020 heb ik een opleiding van Reiki Master gevolgd en deze in 2021 afgerond.

Wat heb ik al deze jaren geleerd? Ik heb geleerd dat men afhankelijk is van gedachten. Dat gedachten bepalen of wij tevreden of ontevreden zijn. Ik spreek uit ervaring. Ik ging van een depressief introvert jongen naar een blije extrovert man.

Ik heb me ingespannen om te ontdekken hoe ik mijn gedachten en gewoontes kan veranderen. Ik begrijp dan ook dat het niet makkelijk is om dit te doen. Vanuit mijn passie en eigen ervaringen wil ik jou inspireren, motiveren om aan jouw gedachten te werken.

Loop jij ergens tegenaan, stuur me gerust een bericht zodat wij samen kunnen kijken hoe wij elkaar kunnen helpen!

Find out less

Offers

arrow

Education & Experience

arrow
Education

Erasmus Universiteit Rotterdam
Civas

Experience

Psychologie/Psychology
Yoga
Reiki
Meditatie/Meditation
NLP(Neuro-linguistic programming)

Educator

NUTAR

Teacher availability

arrow

Map