Jeanet

Jeanet

Send message

About me

Ik wil me graag even aan je voorstellen. Mijn naam is Jeanet en ik ben coach op het gebied van zelfontwikkeling. Daarnaast werk ik een aantal dagen per week bij de TU Delft als Academic Counsellor, waar ik met veel plezier Bachelor en Master studenten begeleid van de faculteit Lucht- en Ruimtevaarttechniek.
Ik ben gestart met het maken van online trainingen, omdat ik in het bestaande aanbod cursussen miste die op een toegankelijke manier aandacht besteden aan zowel de psychologische ontwikkeling als de spirituele ontwikkeling van mensen. En beide vormen, die ik ook wel Growing Up en Waking Up noem, zijn van groot belang voor je zelfontwikkeling.

Sommige mensen weten al vroeg in hun leven wat ze willen gaan doen. Ze kiezen een studie en carrièrepad en ontwikkelen zich in die richting verder. Ik ben altijd iemand geweest die niet goed kon kiezen. Ik vond veel dingen leuk en interessant en wilde graag alles met alles combineren. Ik ben iemand die leert door zelf nieuwe ervaringen op te doen. Om niet een pad te volgen dat al is uitgestippeld door anderen maar om mijn eigen weg te kiezen. In 2015 besloot ik mijn huis in Nederland te verkopen en een tijdje in Argentinië te gaan wonen, een land dat ik al goed kende. Ook al leek die beslissing op dat moment niet logisch, het was een belangrijke stap in mijn ontwikkeling als coach.

Om de wereld om mij heen beter te leren begrijpen heb ik veel aan zelfstudie gedaan. Zo stuitte ik op het werk van de Amerikaanse filosoof Ken Wilber, dat ook wel de Integrale Visie genoemd wordt. Ik volgde een opleiding bij het Integral Institute in de Verenigde Staten en dat heeft mij heel veel opgeleverd, zowel privé als ook in mijn werk.

Naast de Integrale Visie heb ik mij jarenlang verdiept in veel andere concepten die gaan over zelfontwikkeling, zoals bijvoorbeeld Spiral Dynamics en Transactionele Analyse. Op deze website maak ik gebruik van al deze inzichten, zowel in mijn online cursussen, mijn blog en de 1-op-1 coaching. Ik hoop dat mijn content jou inspireert en helpt bij jouw pad op het gebied van zelfontwikkeling. Mijn motto hierbij is: neem kennis van alle nieuwe inzichten maar voel zelf welke informatie met jou resoneert. Je bent je eigen autoriteit.

Find out less

Education & Experience

arrow
Education

Ik heb Communicatiewetenschappen gestudeerd en ben 20 jaar werkzaam geweest als Communicatieadviseur en Reputatiemanager. Sinds ruim 10 jaar houd ik mij bezig met zelfontwikkeling en heb naast veel zelfstudie diverse opleidingen gevolgd, waaronder een 2-jarige opleiding Coaching & Counselling en een HBO-opleiding als Loopbaancoach.

Experience

Ik heb de eerste 20 jaar van mijn loopbaan gewerkt als Communicatieadviseur en Reputatiemanager bij onder meer Schiphol Group en het ministerie van Buitenlandse Zaken. Op dit moment werk ik met veel plezier als Academic Counsellor bij de faculteit Lucht- en Ruimtevaarttechniek van de TU Delft waar ik studenten begeleid in hun Bachelor en Master opleiding.

Diplomas

arrow

Teacher availability

arrow