Irene

Irene

Send message

About me

Sinds 1975 heeft de Stichting Amstelveense Kunstbelangen (SAKB) een solide reputatie opgebouwd als een toonaangevend centrum voor het onderwijs en de beoefening van beeldende kunst. Onze missie is om hooggekwalificeerde docenten de kans te geven hun eigentijdse kennis te delen met enthousiaste beeldende kunstenaars, waardoor we bijdragen aan de culturele groei en verrijking van de regio Amstelveen.

Missie
SAKB KunstLokaal streeft ernaar het leven van mensen in de regio Amstelveen te verrijken met beeldende kunst. Als een ontmoetingsplek waar professionele docenten lesgeven en zowel amateurs als professionals zich artistiek kunnen uiten, delen we deze passie graag met anderen.

Visie
In de regio Amstelveen wordt SAKB KunstLokaal gezien als een toonaangevend centrum voor kunst, educatie en maatschappelijke betrokkenheid. We streven ernaar een thuis te bieden voor iedereen die interesse heeft in beeldende kunst, waar zowel beginners als gevorderden zich welkom voelen. Ook lokale maatschappelijke organisaties zijn nauw betrokken bij ons centrum.

De kernwaarden van SAKB KunstLokaal zijn als volgt:

- Toegankelijkheid: Ongeacht ervaringsniveau of achtergrond is iedereen welkom bij SAKB KunstLokaal. We bieden een breed scala aan cursussen, workshops en open ateliers om aan de behoeften van iedereen te voldoen.

- Gastvrijheid: Onze docenten en begeleiders zijn vriendelijk en toegankelijk. Bovendien moedigen we Vrienden van SAKB KunstLokaal aan om hun werk te exposeren. We stellen ook ruimtes beschikbaar waar mensen zelfstandig kunnen werken.

- Professionaliteit: Onze docenten zijn hoogopgeleid en hebben ruime ervaring in een goed uitgeruste omgeving.

- Ontwikkelingsgericht: We bieden aandacht aan elk niveau en aan specifieke doelgroepen. Bijvoorbeeld, we werken samen met andere instellingen in Amstelveen om kunst- en cultuureducatie te bieden aan leerlingen van basis- en voortgezet onderwijs.

Find out less

Offers

arrow

Teacher availability

arrow

Map