Hugo

Hugo

verified
Send message

About me

Ik ben geboren in Coimbra, Portugal en ik ben een veelzijdige saxofonist, componist en improvisator. Na mijn studie aan het Fontys Conservatorium in Tilburg, Nederland werd ik direct betrokken bij een aantal projecten, afwisselend tussen of het mengen van genres zoals jazz, blues en elektronische muziek. '

Daarnaast werkte ik samen aan verschillende projecten in de podiumkunsten, zoals theater. In de tien jaar dat ik als muziekleraar werkte heb ik veel ervaring opgebouwd. Ik heb lesgegeven op een 11 basis aan volwassenen en kinderen van alle niveaus.

Ik heb al veel ervaring in het geven van muziekles, en vind het iedere keer fascinerend om te zien hoe een instrument toegang geeft tot de persoonlijkheid en hoeveel gevoelens door middel van muziek kunnen worden uitgedrukt.

Ik probeer in mijn les een middenweg te vinden tussen het werken aan de techniek, en het genieten en leren kennen van de muziek die de student graag wil leren.

Find out less

Offers

arrow

Education & Experience

arrow
Education

- Afgestudeerd aan het Conservatorium Fontys in Tilburg
- Bachelor in jazz muziek saxofoon

Experience

- Ik speel al ruim 20 jaar saxofoon
- Afgelopen 10 jaar lesgegeven aan leerlingen van allerlei verschillende niveaus en in verschillende stijlen waaronder klassiek, pop en jazz

Teacher availability

arrow

Map