Henry

Henry

verified
Send message

About me

Is het niet heerlijk om als wijnliefhebbers samen te genieten van mooie wijn? In mijn wijnwinkel in Den Haag is het mijn doel om de klant de zaak te verlaten met een fles wijn waar hij echt blij van wordt. Dat hoeft dan niet per se een dure fles te zijn, maar wel een waarvan je weet dat het een mooie avond gaat opleveren.

Tijdens mijn wijncursussen probeer ik niet alleen wijnliefhebbers samen te brengen, maar wil ik er ook voor zorgen dat de deelnemers nog meer van wijn gaan genieten. Dit gebeurt door theoriekennis te combineren met proeven. Door kennis van wijnmaken en druivenrassen op te doen, en tegelijkertijd goede proefnotities te maken, ontdek je je eigen smaak en herken je welke wijnsoorten je wel of niet liggen. Bovendien is er niks leukers dan een wijn helemaal te ontleden: zowel de smaak als het druivenras, de productiewijze, en het terroir.

Ik geef regelmatig wijncursussen zoals SDEN1, SDEN2 en SDEN 3 in mijn wijnwinkel in Den Haag Scheveningen. Daarnaast verzorg ik ook regelmatig proeverijen in mijn winkel of in overleg bij je thuis en een cursus sabreren.

Find out less

Offers

arrow

Profile video

arrow-right

Education & Experience

arrow
Education

Registervinoloog van de Wijnacademie sinds 2014

Experience

Actief in wijnhandel sinds 2012
Eigenaar wijnwinkel sinds 2017

Educator

Henry II

Videos

arrow

Teacher availability

arrow

Map