Helen

Helen

Send message

About me

"Hoe kan ik voorkomen dat mijn geest me belemmert in de dingen die ik graag doe? Hoe werkt dat? En het allerbelangrijkste: hoe kan ik mijn manieren van zijn die mij niet op een gezonde manier ten goede komen, transformeren, zodat ik kan groeien, stromen en schitteren in mijn volledige potentieel?"
ā€‹
Hier sta ik voor als transformatieve coach en trainer. Ik zet graag mijn kennis en ervaring in om samen met jou, op een manier die blijft kleven, jou leven die boost te geven waardoor jij groeit, stroomt en schittert.

Tijdens een yogales werd ik me bewust van de kracht van mijn mind die mij weken bezig had gehouden dat ik geen backbence kon maken. Ik had al maanden geoefend maar kon de kracht niet vinden om mezelf omhoog te duwen. Tot het moment dat mijn mind werd afgeleid maar mijn onderbewuste wel de instructies van de yogaleraar hoorde en daar stond ik!

Waarom lukte het toen wel? Dat is waar ik je in kan begeleiden: vrijheid en mogelijkheden ervaren en zo zelf de leiding te nemen in een lichter en ontspannen leven.

Ik ben een open, vrolijke, risico-nemende en passievolle vrouw die geloofd in mooie mensen en die graag de wereld een beetje lichter en ontspannen wil maken. Dat is ook waarom is graag coach en trainingen/workshops geef. Ik zwem, adem en wandel graag.

Wil je aan de slag? Stuur een bericht of kom naar de workshop!

Find out less

Teacher availability

arrow