Harold

Harold

verified
Send message

About me

Mijn naam is Harold. Tijdens mijn hele carrière heb ik veel ervaring opgedaan met zaken doen in het buitenland en met name in Spanje. Ik heb in Spanje ook meerdere bedrijven opgestart.

Omdat ik zo lang in Spanje heb gewoond, heb ik veel ervaring en kennis opgedaan over de taal en de cultuur. Ik wil dit graag delen met mensen die voornemens zijn of op het punt staan om in Spanje te gaan wonen, hun carrière daar gaan starten of zaken willen doen met Spanjaarden.

In het jaar 2013 werd ik voorzitter van de Nederlandstalige Business club op Mallorca en ben toen begonnen met het opbouwen van een zakennetwerk tussen Mallorca, vasteland van Spanje en Nederland. Dit initiatief is uitgegroeid tot het grootste zakennetwerk tussen Spanje en Nederland. Ik werk nauw samen met alle Nederlandstalige business clubs in Spanje en met de Nederlandse ambassade in Madrid en de NBSO in Barcelona.

In Nederland organiseer ik seminars in samenwerking met met de Kamer van koophandel en de Spaanse ambassade in Den Haag. Nog steeds ben ik volop in de business met mijn groothandel in Leisure producten die ik in heel Europa verkoop, maar vooral in Spanje.Vanwege mijn ervaring en kennis kun je bij mij terecht voor lessen over de Spaanse cultuur, maar ook kun jij bij mij een beginnerscursus Spaans boeken.

Naast mijn affiniteit met Spanje ben ik ook een grote liefhebber van de vaderlandse geschiedenis en Den Haag. Mijn passie en mijn kennis hiervoor deel ik ook graag met je. Je kunt dan ook bij mij terecht voor een rondleiding door Den Haag waar ik je meeneem in onze geschiedenis.

Find out less

Offers

arrow

Education & Experience

arrow
Experience

- Ervaring van 30 jaar zaken doen met Spaanse klanten
- Ervaring van 30 jaar lesgeven aan Nederlanders die in Spanje willen gaan wonen, werken of zaken doen.
- Ervaring van 5 jaar gidsen door Den Haag, Delft, Rotterdam, Gouda, Leiden en Amsterdam

Educator

Dutch Network Spain

Teacher availability

arrow

Map