Guus

Guus

verified
Send message

About me

In de knoop met je studiekeuze? Of kom je er maar niet uit welke keuze je in je loopbaan moet maken? Ik help je graag. Keuzes maken lijkt best spannend, maar met een goed plan weet je waar je naartoe wilt. Samen met mij, je loopbaancoach, maak je een plan van aanpak voor de toekomst. Ik begeleid je bij lastige keuzes en zorg ik ervoor dat je altijd 100% achter je gemaakte keuzes staat.

Ik heb ervaring als radiomaker en presentator bij Talpa Network, een van de grootste mediagiganten van Europa. Door deze ervaring en trainingen die ik heb gehad, weet ik als geen ander hoe je jezelf kan presenteren en hoe je het beste uit jezelf haalt. Niemand kan je vertellen wat je wel en niet moet doen, maar begeleiding van een expert kan in bepaalde levensfases een groot verschil maken in je carrière pad.

Meer zelfvertrouwen in je keuzes, sparren over complexe situaties tijdens je studie of in je werk of simpelweg weer vertrouwen krijgen in jezelf en je eigen kunnen? Laten we kennis maken!

Ook voor presentatie workshops en cursussen ben je bij mij aan het juiste adres. Een boodschap overbrengen is de grote kracht achter succesvolle mensen. Want met de juiste woorden, communiceer je als een pro!

Find out less

Offers

arrow

Education & Experience

arrow
Education

- Opleiding tot presentator bij Simone van der Ende
- Workshop tot content creator bij Talpa Radio.
- Opleiding tot marketing- en communicatiespecialist.

Experience

2019 - heden: Technisch/inhoudelijk begeleiden van startende radiostations;
2016 - heden: Voice-over voor o.a. Burgernet, Rabobank en CashController;
2018 - 2020: Leidinggevende winkelbreed Jumbo Supermarkten;
2017 - 2021: Presentator en content creator bij Talpa Network BV.

Teacher availability

arrow