George

George

verified
Send message

About me

Hallo allemaal, ik ben een gepensioneerde, ervaren beroepsfotograaf en in de ruim 40 jaar van mijn carrière als architectuur en interieur fotograaf heb o.a. voor McDonald's Nederland al hun restaurants in Nederland gefotografeerd, voor diverse bouwbedrijven heb ik vele opnamen gemaakt van de nieuwe Noord-Zuid metrolijn in Amsterdam en voor een aantal aannemersbedrijven heb ik foto's gemaakt van kantoren, appartementen, scholen, villa's etc.

Ik ben de opvolger van de vermaarde breedbeeldfotograaf Frits Rotgans en met zijn zelf gebouwde 13x18cm. fish-eye camera heb ik diverse, spectaculaire opnamen gemaakt. Ik heb ook veel foto's gemaakt van (foto)modellen en ik heb in opdracht van een modellenburo in Amsterdam een uitgebreide fotoreportage gemaakt van de miss Eu 2017 verkiezing in Paramaribo waaraan 24 mooie, jonge vrouwen van over de hele wereld hebben deelgenomen..

Tenslotte heb ik talloze cursussen fotografie gegeven voor amateur fotografen en Ik zou ook jullie met veel plezier de nodige (basis) kennis over de fotografie kunnen bijbrengen.

Find out less

Offers

arrow

Education & Experience

arrow
Education

Diploma Nederlandsche Fotovakschool

Experience

Voor McDonald's Nederland zowel interieur- als exterieur opnamen gemaakt van al hun restaurants in Nederland; voor diverse aannemers bedrijven foto's gemaakt van kantoren, scholen, villa's, zwembaden etc. en voor diverse bouwbedrijven de aanleg van de nieuwe Noord-Zuid metrolijn in Amsterdam in beeld gebracht. Verder heb ik, in opdracht van een modellen buro in Amsterdam een reportage gemaakt van de Miss EU 2007 verkiezing in Paramaribo.

Teacher availability

arrow

Map