Gaby

Gaby

verified
Send message

About me

Hi!
Mijn naam is Gaby en ik heb mijn eigen coachingspraktijk. Ik ben leefstijlcoach, trainer en persoonlijke kracht coach.

Ik help vrouwen 30+ met het beter luisteren naar de signalen van je lichaam, brengt je naar het bewuste hier en nu en laat je zien waarom tijd voor jezelf zo belangrijk is. Dit doe ik met oprechte aandacht en een luisterend oor zonder oordeel, met een eerlijk advies en met hart voor de omgeving. (Afvallen of aankomen, bewegen, mindset, rust en herstel, energie, lekker in je vel, balans werk/privé)

Ik geef Personal trainingen en bootcamps in Ypenburg Leidschenveen. Voor zowel mannen als vrouwen. Mijn trainingen zijn altijd leuk, afwisselend en passend bij elk niveau.
Personal trainingen worden afgestemd op jouw gewenste doel en ik coach jou om dat doel te halen. Training geef ik in mijn eigen gym of op locatie indien gewenst.

We kijken altijd samen naar het geheel (holistisch) en nemen dat mee in de coaching en/of trainingen. Ook voor persoonlijke ontwikkeling en/of zakelijke groei ben je bij mij aan het juiste adres. Ik maak samen met jou jouw talenten en kwaliteiten meetbaar en we versterken dit, zodat jij dit naar buiten toe kunt uitstralen. Wil je daarnaast nog aan je imago werken, ook dat kan!

Ik verzorg daarnaast ook diverse workshops over vitaliteit.

En als je wil stoppen met roken en je bent verzekerd bij CZ-OHRA-NN, dan krijg je jaarlijks individuele begeleiding (6 gesprekken) bij mij vergoed.

Liefs Gaby

Find out less

Profile video

arrow-right

Education & Experience

arrow
Education

Alles is gediplomeerd:
Leefstijlcoach
Functional Personal Trainer
Gewichtsconsulent / Voedingscoach
Persoonlijke kracht Coach
Stoppen met roken coach
Mobility trainer

Experience

Politie eenheid Den Haag
Defence Academy Naaldwijk
ADO fit
ADO vitaal
Openbaar ministerie Den Haag
Invictus Gym

Diplomas

arrow

Videos

arrow

Teacher availability

arrow