Fun Center

Fun Center

verified
Send message

About me

Fun Center Amstelveen is een family entertainment center van Amstelveen. Ga helemaal los op het trampolinepark met schuine wanden trampolines, dunking zone en foampit! Daarnaast speel je de ultimate battle in de lasergame arena en zing de sterren van de hemel in de karaoke party room. Wil je ‘the best party ever’ hebben voor je zoon of dochter?

Dat kan bij Fun Center Amstelveen! Ook voor bedrijfs-, groeps-, familie- en vrijgezellenfeesten ben je bij Fun Center Amstelveen aan het juiste adres.

Onze Locatie
Op onze locatie hebben we meer dan genoeg ruimte voor jouw kind alle vriendjes en vriendinnetjes. Fun Center Amstelveen heeft een groot trampolinepark met meer dan 30 aaneengeschakelde trampolines met schuine wanden, basket zone, foampit en tumblingbaan. De spectaculaire lasergame arena zorgt voor een geweldige beleving en met de karaokemachine kan je iedereen laten horen hoe talentvol je bent. Daarnaast hebben wij arcade, games op groot scherm, 2 poolbiljarten en een moviescreen.

Ook kan je hier terecht voor een compleet verzorgd teamuitje of bedrijfsfeest!

Met de Sport & Cultuurkaart Amstelveen krijg je doordeweeks (ma t/m vr) maar liefst € 10,50 korting! Je betaalt dus maar € 5,- voor 1,5 uur all-in-1.
In het weekend en vakanties geldt een ander tarief. Je betaalt dan € 8,50 voor het all-in-1 pakket, dat scheelt je dus ruim € 7,-!

Reserveren kan via +31204411400 en vergeet niet je kaart mee te nemen!

Find out less

Profile video

arrow-right

Videos

arrow

Teacher availability

arrow