Famui

Famui

verified
Send message

About me

Tegenwoordig zijn we zo druk in ons hoofd dat we onszelf vaak voorbij lopen. Ik ben zo'n persoon, een die alsmaar doorgaat en doorgaat. In 2018 heeft mijn lichaam aangegeven dat het genoeg was. Ik ben sinds 2005 stewardess en vloog de wereld over. Niks aan de hand, totdat mijn oren niet meer klaarden. Mijn KNO arts gaf aan dat het misschien tijd was voor een nieuwe carrière. Dat meen je niet! Dan ga je wel nadenken.
Toen waren het al signalen om het rustiger aan te doen, maar ik zag het niet, wilde het niet zien. Ik nam wel rust, ik moest wel, maar in mijn hoofd kwam ik niet echt tot rust, integendeel.

2020 was wel het jaar waar iedereen verplicht niks mocht doen. De wereld stond stil. Ik ben daardoor mezelf wel goed tegengekomen. Door de NLP opleiding ben ik zo bewust geworden van mezelf, ik dacht altijd dat ik rustig was, relaxed, chill. In mijn hoofd draaide ik overuren. In deze opleiding heb ik een ontspanning gevoeld die je niet kunt beschrijven, helemaal niks in mijn hoofd. Zo bizar! Dit moet iedereen ervaren!

Daardoor ben ik gaan kijken naar waar ik energie van krijg, wat voor mij natuurlijk is om te doen. Ik help graag mensen. Om me heen zag ik iedereen voorbij vliegen.
Wanneer je rustig in je hoofd bent, krijg je nieuwe inzichten. Dat heb ik nu zo vaak meegemaakt en zo vaak gezien bij anderen. Vandaar dat ik niet alleen 1 op 1 trajecten geef, maar ook ontspanningstrainingen. Basis oefeningen die makkelijk uit te voeren zijn en zoveel rust geven.

Dat gun je iedereen!

Find out less

Offers

arrow

Education & Experience

arrow
Education

NLP Practitioner
Master Practitioner
Holistic Breathing

Experience

NLP Coach
Persoonlijke Coach
Ontspanningscoach/trainer

Educator

Calm Coach

Teacher availability

arrow

Map