Garon

Garon

verified
Send message

About me

Ik ben Garon, oprichter en eigenaar van mijn eigen coachingbedrijf. Na jaren met gedrag te werken in allerlei vormen, zoals hangjongeren, jeugdgevangenis, jeugdzorg, verslavingszorg bij volwassenen en ouders van kinderen met gedragsproblematiek, heb ik gemerkt dat in de meeste gevallen iedereen die ik hielp en begeleidde een ding gemeen hebben.

Dat is dat in bijna alle gevallen de cliënten en klanten die ik hielp zichzelf niet begrepen/kenden, en vooral een verkeerde mindset hebben die het leven zonder blokkades in de weg staan. Weten wie je bent, begrijpen wie je bent en waarom je bent gevormd zoals je de dag vandaag bent is de sleutel tot succes en gelukservaring.

Ik wil graag informatie en kennis overdragen over hoe belangrijk het is jezelf te kennen en te begrijpen. Je eigen mindset en je eigen geluk creëren. Daar sta ik achter.
Daarom heb ik mijn coaching programma opgezet.

Mijn coaching programma staat voor het ontdekken van jezelf. Zowel mentaal als fysiek.
We gaan samen op zoek naar het missende stukje. Dat stukje dat je niet zelf kan oplossen, en waardoor je nog net niet helemaal je zelf kan zijn. Podcasts en boeken geven je veel inzichten maar zijn nooit 100% op jouw situatie afgestemd. Door jarenlange ervaring in gedragsverandering en systeemverandering hebben wij verschillende methodes ontwikkeld die effectief de kern van jouw vraagstuk of blokkades bereiken.

Geen enkel onderwerp gaat voor ons te ver. Wij zijn er om het maximale uit jezelf te halen!

Find out less

Education & Experience

arrow
Education

Gestart met zorg en welzijn. daarna interne trainingen over gedrag en systemen (je omgeving). Verder vooral eigen methodes ontwikkeld op basis van samenwerkingen met verschillende gedragswetenschappers en (neuro)psychologen. Hoe ik te werk ga met Explore Yourself is een innovatief manier van werken. Daar staat daardoor geen officiële diploma of opleiding voor. De reviews en ervaringen van voorgangers geven een beeld over de effectiviteit van de methodes

Experience

Inmiddels werk ik ruim 19 jaar in de vrijwillige en gedwongen kader. Kern van mijn werkzaamheden zijn altijd emotie regulatie, emoties herkennen en ombuigen, systeem en manier van denken aanpassen, coachen en persoonlijke begeleiding op maat.

Educator

Explore Yourself

Diplomas

arrow