Erik-Jan

Erik-Jan

verified
Send message

About me

Hallo! Mijn naam is Erik-Jan, basgitarist in de regio Rotterdam. Al sinds jonge leeftijd houd ik mij bezig met muziek en ben gespecialiseerd in het bespelen van de basgitaar.

Ik ben actief in diverse professionele bands en heb opgetreden op bijna alle grote podia in Nederland. In diverse stijlen actief geweest: pop, rock maar ook metal. Ik heb van diverse bekende en minder bekende docenten les gehad op het gebied van techniek, harmonie, compositie, eartraining.

Ook ben ik winnaar geweest van de Duvelvibes JazzChallenge met een solostuk voor basgitaar (bewerking Brad Mehldau) welke te beluisteren is op mijn Soundcloud (https://soundcloud.com/erik-jan-de-waard). Momenteel werk ik vooral in theaters als basgitarist in progrock bands.

Ik vind het leuk bassisten te helpen die graag verder willen ontwikkelen in hun spel. Maar ik merk ook dat mensen vaak vastlopen op een stuk theorie en daardoor niet verder komen. Met een praktische insteek kan ik je daar wegwijs in maken en houd daarbij jouw doelen in het oog. Deze bespreken we op voorhand dat is de basis voor de lessen.

Daarnaast help ik bands zich verder te ontwikkelen en het samenspel te verbeteren.

Find out less

Profile video

arrow-right

Education & Experience

arrow
Education

Op jonge leeftijd mezelf leren spelen, maar ook veel privéles gehad bij diverse bekende en minder bekende docenten. Ik ben in het bezit van een Bachelor gericht op het omgaan en coachen van mensen.

Experience

Jarenlange professionele ervaring op podia en theaters als basgitarist.

Videos

arrow

Teacher availability

arrow