Erik

Erik

verified
Send message

About me

Hallo jongens en meisjes, ladies & gentlemen!

Ik ben Erik, ervaren gitaardocent.

Hiernaast ben ik filmmaker; ik maakte zowel speelfilms als televisieseries en documentaires. En soms ook muziek daarvoor, want ik ben ook al best lang singer-songwriter. Mijn laatste songs zijn te horen op een album van PEG WHALES, op Spotify, Deezer, etc, maar ook YouTube. Ik wil graag mensen enthousiasmeren voor een instrument, dat doe ik in eerste instantie door beginners lessen te geven.

Dus, wil jij :
De basis van muziek en gitaarspelen onder de knie krijgen op een leuke manier? Dat kan ik je leren, bij jou thuis, sommige tijden ook in onze benedenkamer bij mij thuis, maar ook online.
De lessen zijn voor kinderen vanaf acht jaar. Wat zoal aan bod komt: Akkoorden om liedjes te spelen, vingerzettingen, tokkel-techniek, ritmes leren en als je wilt ook notenschrift of andere dingen die je wilt uitproberen op gitaar.

Er is een speciaal Kids blok, maar ook een volwassenen blok. En een losse introductieles voor als je het eens wilt proberen, je hebt daarvoor ook geen gitaar nodig, die kan ik voor je meenemen. Als je een cursus wilt doen van zes lessen, maar je wilt nog geen gitaar kopen, dan kan dat dus ook :)
Hopelijk tot ziens en horens, groetjes!

Find out less

Profile video

arrow-right

Education & Experience

arrow
Education

Rijksuniversiteit Utrecht, sociologie
Universiteit van Amsterdam, communicatiewetenschap/filmkunde
Muziekcursus: mixage
Adobe Premiere Pro Editing course
cursus Logic Pro
Gitaarlessen, acteerlessen

Experience

Ik heb speelfilms gemaakt als regisseur/schrijver: WILDE MOSSELS, NADINE, DE PRESIDENT en J. KESSELS. Seris als SMERIS, DE TROON, CELBLOK H. en GRENSLANDERS. Ook heb ik documentaires gemaakt, soms ook over muziek, zoals GITAARJONGENS, met Henny Vrienten en RACOON, BLUE DAYS SONG DAYS. Ik heb ook lesgegeven op de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU) en heb daar ook mijn didactische graad gehaald. Voor sommige films componeerde ik ook muziek. Nog steeds maak ik songs, zing/speel gitaar/bas.

Videos

arrow

Teacher availability

arrow