Daryl

Daryl

Send message

About me

Mijn naam is Daryl, 37 jaar, vader van 2 dochters en ik ben woonachtig in Voorschoten (Zuid-Holland). Ik ben half Iers en half Nederlands en heb een oprechte passie voor gezondheid, bewegen en sport.

Naast verpleegkundige ben ik personal trainer en vind ik het leuk om mijn jarenlange sportieve kennis en ervaring als sporter en coach, te delen. Ik hoop jou hiermee op een leuke wijze te inspireren en te motiveren. Door middel van kennis, het leren van vaardigheden en met tips en trucs, kun jij leren om jouw eigen gezondheid, op een leuke wijze, positief te beïnvloeden. Kennis van anatomie, fysiologie, psychologie, trainingsleer, leefstijl en voeding zijn hierbij belangrijk.

Ik word blij van mensen, die de wil hebben om iets beter voor zichzelf willen, ook al is de weg er naartoe niet altijd gemakkelijk. Samen en afgestemd op jouw persoonlijke behoefte doelen stellen, is wat ik leuk vind en waar ik jou graag bij ondersteun.

Op sportief gebied heb ik zelf 5 Marathons en 2 Ironman triatlons gedaan. Hierbij heb ik tweemaal de volledige afstand afgelegd; 3.8km zwemmen, 180.2km wielrennen en 42.2km hardlopen. Ik train zelf dagelijks en doe aan kracht- en cardiovasculaire training. Daarnaast lees ik regelmatig vakliteratuur, luister in naar relevante podcasts en vind ik het leuk om met anderen te sparren over alles wat bij sporten en bewegen komt kijken. Hier word ik gelukkig van.

Les geven doe ik sinds 2016. Ik ben hiermee gestart om mijn passie voor sport en bewegen te delen en mensen te helpen gezonder te leven. Dit kan individueel of in groepsverband, het is maar net wat de wens is. Het liefst doe ik dit op een laagdrempelige wijze, met humor en voorbeelden uit de praktijk. Ik hou van interactief les geven en sta open voor feedback en vragen van cursisten.

Ik hoop jou binnenkort bij een van mijn leuke trainingen te mogen verwelkomen!

Find out less

Education & Experience

arrow
Education

Fitnesstrainer A: 2017
HBO-V: 2004-2008

Experience

7 jaar ervaring met lesgeven

Diplomas

arrow

Teacher availability

arrow