Daniela

Daniela

verified
Send message

About me

Hoi, ik ben Daniela. Ik heb sociale communicatie en journalistiek gestudeerd. Ik schrijf graag artikelen en doe journalistieke onderzoeken over natuur, mensenrechten, Latijns-Amerikaanse inheemse bevolkingen en dans.

Ik heb altijd een passie gehad voor onderwijs. Ik vind het fascinerend om mijn kennis van mijn moeder regio Latijns-Amerika te combineren met het lesgeven van de Spaanse taal. Zo komen de cultuur en gebruiken van mijn regio veelvuldig naar voren in mijn lessen.

Ik heb leservaring met jongeren en volwassenen. Ik heb een makkelijk toegankelijke en praktische manier van lesgeven. Ik vind het leuk om creatief te zijn in mijn lessen. Ook is het belangrijk voor mij dat de studenten een nieuwe taal leren met onderwerpen waar zij zelf een passie voor hebben.

Find out less

Education & Experience

arrow
Education

-Sociale Communicatie en Journalistiek aan de Pontificia Universidad Javeriana, in Bogotá. Deze academische opleiding is door de Nuffic gewaardeerd als bachelor in het hoger beroepsonderwijs (hbo) in de richting journalistiek.
-ELE Online training cursus voor het lesgeven van Spaans als vreemde taal aan het ELE International Institute en de Rey Juan Carlos Universiteit.
-Training voor Docent Spaans als Vreemde Taal (Module B) aan het Cervantes Instituut Utrecht

Experience

- Producer bij het radio programma ´Magazin 91.9´
- Redactrice bij de culturele sectie van de krant ´El Espectador´
- Community manager en content creator bij Rentar Inmobiliaria
- Freelance Journalist
- Freelance Spaans docent

Diplomas

arrow

Teacher availability

arrow