Dani

Dani

Send message

About me

Hallo,

Mijn naam is Dani en heb al behoorlijk wat leerlingen lesgegeven. Ik heb daarom ook behoorlijk wat ervaring en weet daardoor wat wel en niet werkt om jou leerdoelen te behalen. Ik studeer momenteel zelf een master Data Science and Marketing Analytics aan de Erasmus Universiteit. Mijn sterke punt is dat ik op een leuke manier ervoor kan zorgen dat jij je leerdoel behaalt.

Omdat ik lesgeven zo leuk vind en het mij zo goed afgaat bied ik mijn diensten aan op dit platform. Ik onderscheid mijzelf van anderen omdat ik me goed kan inleven in mijn leerling en weet daardoor precies de juiste aanpak om het gewenste resultaat te behalen! Ik ben niet alleen een bijlesdocent maar ook een vriend. Ik nodig je graag uit op een gratis kennismaking gesprek en dan kunnen we alles rustig bespreken!

Find out less

Offers

arrow

Education & Experience

arrow
Education

Ik heb zelf een vwo diploma (E&M) en een bachelor diploma ( Economie en bedrijfseconomie) op WO niveau in de pocket. Momenteel studeer ik een master ( Data Science & Marketing Analytics) aan de Erasmus Universiteit.

Experience

Ik heb zelf 1,5 jaar als hoofdtrainer bij Lyceo gewerkt en geef nu momenteel hier en daar nog wat losse lesjes aan een vast clubje leerlingen. Ik heb dus z'n circa 3 jaar ervaring op het gebied van bijles geven.

Educator

DDR diensten

Teacher availability

arrow