Corine

Corine

verified
Send message

About me

In 2015 heb ik de Mindful Academy opgericht. Daarin verzorg ik trainingen, coachings en retraites.
Bewustwording neemt een grote plaats in mijn leven in, zowel privé als beroepsmatig. Toen ik in aanraking kwam met mindfulness werd ik getroffen door de eenvoud en de kracht ervan. Mindfulness heeft een omslag in mijn leven veroorzaakt en als coach gebruik ik mindful methodieken.

Mindful leven betekent aandacht hebben voor wat er in het hier en nu gebeurt, genieten van het moment, dingen opmerken, openstaan voor je eigen ervaringen en de wereld om je heen. Door de aandacht te sturen neem je afstand van onbewuste gedachten en ben je slagvaardiger. Er ontstaat ruimte en helderheid.

Als mindfulness trainer en coach wil ik mensen helpen inzicht te krijgen in hun gewoonten, zodat zij minder piekeren en minder stress hebben, een betere balans vinden, gelukkiger worden en bewuster hun keuzes maken, zowel privé als op het werk. Mijn specialisaties zijn hulp bij stress, burnout en narcistisch trauma.

Ik ben nog steeds werkzaam in de journalistiek als publicist en hoofdredacteur van Tijdschrift voor Yoga.
In het verleden was ik programmamaker bij de publieke omroep en als reisjournalist heb ik veel van de wereld gezien. Ook was ik docent communicatie op een hbo-opleiding en ken ik het bedrijfsleven als communicatieadviseur en stagebegeleider. Als bestuurslid van de Vereniging voor Mindfulness draag ik sinds begin 2019 zorg voor de communicatie van de vereniging.
Mijn focus ligt voornamelijk op de overdracht van bewustwording door mindfulness trainingen en mindful coaching, ondergebracht in de Mindful Academy.
Ik train en coach zowel online als binnen in een praktijkruimte en buiten in de natuur. De natuur heelt en geeft veel energie, de natuur is onze beste raadgever.

Ik ben gecertificeerd lid van de Vereniging voor Mindfulness en bij de VMBN Categorie 1 gecertificeerd. Mindfulness wordt dikwijls vergoed door de zorgverzekeraar.

Mijn mindfulness training in Delft vinden plaats in Yoena in de Delfstede.

Find out less

Offers

arrow

Profile video

arrow-right

Education & Experience

arrow
Education

- Associatie voor Coaching Degree: Certified Professional Coach Foundation 2020
- SeeTrue Mindfulness: Certified Mindfulness Trainer MBSR/MBCT 2013
- Universiteit Utrecht: Sociale Geografie 1985 – 1986
- Media Academie 1980 – 1981
- Pedagogische Academie 1976-1979

Experience

- Mindfulness Trainer - Maxximize Mindfulness - 2018 – heden
- Bestuurslid Communicatie - Vereniging voor Mindfulness - 2019 – heden
- Hoofdredacteur - Tijdschrift voor Yoga - 2010 – heden
- Mindfulness trainer, mindful coach - Mindful Academy - 2013 – heden
- Eigenaar - K&T Productions / Mindful Academy - 1999 – heden

Educator

Mindful Academy

Videos

arrow

Teacher availability

arrow