Claudia

Claudia

verified
Send message

About me

Even voorstellen, ik ben Claudia, 49 jaar en woon onder de rook van Rotterdam samen met mijn 18 jarige dochter en 2 honden.

Ik ben al ruim 25 jaar actief in het bedrijfsleven en heb hierin veel ervaring op o.a. het gebied van operationeel management, recruitment, persoonlijke ontwikkeling en team coaching. Prachtig mooie kansen gehad en gepakt en nog steeds met veel plezier aan het werk. Toch miste ik iets en steeds vaker vroeg ik me af of er toch niet meer is, waar ik in kan bijdragen.

Door deze vraag in mezelf ben ik op zoek gegaan en ben ik cursussen en trainingen gaan volgen die net wat meer verdieping gaven aan de kennis die ik al had opgedaan binnen het bedrijfsleven. Onderwerpen variërend van ademhaling technieken, stress reductie en herkenning in het lichaam, emotionele blokkades en belemmeringen opheffen, Human Design tot een NOBCO Coach opleiding, vitaliteit coach, train de trainer en DISC / Drijfveren training.

Allemaal mooie aanvullingen op de praktisch ervaring die ik al had opgedaan en wat mij een hele nieuwe en frisse blik heeft gegeven op mijzelf en de wereld waarin we leven.
Mocht jij (of je organisatie) ook behoefte hebben aan zo'n frisse blik op jezelf, je carrière of een ander onderwerp dan nodig ik je hierbij uit om contact op te nemen en samen aan de slag te gaan.
Ready to shine?

Find out less

Offers

arrow

Education & Experience

arrow
Education

1992 VWO Emmauscollege - Rotterdam
1993 Psychology Clackamas Community College Portland, Oregon USA
2010 HBO Bedrijfspsychologie en Organisatie NCOI - Rotterdam
2020 Chief Happiness Officer Gelukkig Werken Academy
2021 Effortless Coaching - Soest
2023 Certificaat: Train de trainer DNV Staat gepland voor oktober 2023
2023 Certificaat: DISC en drijfveren HRM Profielen staat gepland voor september 2023

Experience

Diverse management en HR functies
Recruitment
Individuele en team coaching
Training

Diplomas

arrow

Teacher availability

arrow

Map