Chayenne

Chayenne

verified
Send message

About me

Mijn naam is Chayenne, ik ben 22 jaar en student fysiotherapie die haar kennis en kunde doormiddel van sporten wilt delen. Sporten is voor mij belangrijk om even te ontspannen, frustraties te uiten of samen te werken naar een doel. Ik help u motiveren om te blijven sporten en dat doe ik doormiddel van originele oefeningen bedenken, mijn enthousiasme met u delen en ik bied u een luisterend oor, mocht u daar behoefte aan hebben. Ik bied Personal Training op verschillende vlakken, van artrotische gewrichten trainen tot enkelblessures behandelen of de geriatrische afdeling, prothese gewrichten trainen, lage rug problematiek, mensen met COPD, maar ook als u wilt afvallen heb ik de juiste kennis en oefeningen in huis. Wil je juist meer aankomen om spieren op te bouwen? Geen probleem daar kan ik je ook mee helpen.

Als u een sessie bij mij boekt zou ik u eerst even beter willen leren kennen. Bent u al eens eerder bij een trainer geweest? Wat is uw doel met Personal Training? Wat verwacht u van mij als uw Personal trainer?
Na het gesprekje weet ik dan beter wat ik u binnen een sessie kan bieden. En dan is het de bedoeling dat u kan kiezen welke sessie/pakket u wilt en kunnen we samen aan de slag met het behalen van uw doelen.

Ik zie onze samenwerking graag tegemoet!


 

Find out less

Education & Experience

arrow
Education

Momenteel studeer ik Fysiotherapie aan de Hogeschool te Rotterdam

Experience

Ik heb al enige ervaring met het geven van Personal Training aan mensen binnen mijn eigen kring, dit kan zijn familie, vrienden en kennissen. Binnen de fysiotherapie praktijk zelf heb ik zelf ook cliënten geholpen en begeleid.

Educator

Hogeschool Rotterdam Fysiotherapie

Teacher availability

arrow