Carla

Carla

verified
4.5 (4 ratings)
Send message

About me

Mijn werk als docent Engels, mentor en coach van docenten in het voortgezet onderwijs in Rotterdam heeft mij veel in contact met jongeren, ouders, docenten en externe deskundigen gebracht. Tegelijkertijd heeft dit werk veel uitdagingen opgeleverd.

Mindfulness helpt mij om uitdagingen in mijn werk èn in mijn persoonlijk leven aan te gaan. Het belang van het scheppen van een veilige sfeer waarin mensen zichzelf kunnen zijn en goed luisteren staat voor mij voorop. Verder deel ik graag mijn kennis over en ervaring met mindfulness zodat zoveel mogelijk mensen de gelegenheid krijgen te onderzoeken wat mindfulness hen kan brengen.

Waarderen van vriendelijkheid in en van anderen en volle aandacht schenken aan de dagelijkse, kleine en schijnbaar onbelangrijke handelingen brengen mij veel als tegenwicht voor het volle bestaan in deze tijd.

Veel plezier haal ik uit gesprekken of het nu om (oud-)leerlingen, collega's, vrienden of onbekenden. Vriendelijkheid kan de wereld zoveel mooier maken en het leed soms iets dragelijker.

Voor meer informatie over mindfulness en de trainingen/activiteiten die ik verzorg verwijs ik je graag naar mijn website https://mindfulness-matters.nl.

Find out less

Offers

arrow

Education & Experience

arrow
Education

- post-academische opleiding Radboudumc Centrum voor mindfulness MBSR/MBCT-trainer
- .be -trainer (12-18 jaar) Mindfulness in Schools Project
- eerstegraads bevoegdheid docent Engels taal en cultuur
- contextuele leerlingbegeleiding, hulpverlening en therapie.

Experience

Sinds 1986 ben ik werkzaam in het onderwijs als docent Engels en mentor. Al geruime tijd geef ik mindfulness trainingen aan (examen)leerlingen en docenten in het voortgezet onderwijs in Rotterdam. Daarnaast bied ik ook mindfulness/stress reductietrainingen online en locatie aan. Ook individuele begeleiding (mindfulness, stress-/faalangstreductie en rouwbegeleiding) behoort tot de mogelijkheden. Bij de Vereniging Mindfulness Based Trainers Nederland ben ik geregistreerd als categorie 1 trainer.

Educator

Mindfulness-matters

Diplomas

arrow

Reviews

arrow

Teacher availability

arrow

Map