Bryan

Bryan

verified
Send message

About me

Hi, ik ben Bryan, loopbaan professional en stress en burn-out coach.

"Een transformatie die me nog altijd verbaast, ongeveer 3 jaar geleden besloot ik mijn loopbaan een nieuwe wending te geven. Na 20 jaar in verschillende functies bij een grote organisatie te hebben gewerkt, waaronder mijn laatste rol als team coach, was het tijd voor iets nieuws. Mijn belangrijkste waarde in het leven is vrijheid en hulpvaardigheid, en als zelfstandig coach kan ik mijn kennis en ervaringen delen met anderen en daarmee zingeving vinden.

Afgelopen jaar heb ik mijn 1-jarige opleiding tot loopbaanprofessional afgerond bij BGL & partners en heb ik ook een NOBCO coach certificering ontvangen. In maart heb ik mijn cursus voor stress- en burn-out begeleiding afgerond bij ICM. Als coach ben ik rustig en kalm en beschik ik over goede luister- en doorvraag vaardigheden. Ik hou altijd rekening met de gelijkwaardigheid tussen mij en de klant om een verbindende en vertrouwde relatie op te bouwen. Mijn stijl is oplossingsgericht coachen, omdat ik geloof dat als iets werkt, het beter is om het vaker toe te passen, en als het niet werkt, moet je het op een andere manier aanpakken.

Hoewel ik geen enkele belofte kan doen als coach, wil ik benadrukken dat tevreden zijn met een "zeven" in het leven ook als persoonlijke ontwikkeling gezien kan worden. En als bonus, zeg ik altijd: "Een goede coach is als een goed koffiezetapparaat, zij zorgen ervoor dat de juiste ingrediƫnten op de juiste manier samenkomen en een heerlijke kop koffie produceren!"

Find out less

Education & Experience

arrow
Education

Loopbaan professional BGL& Partners 2021-2022
Stress & Burn-out begeleiding ICM nov 2022 - mar 2023

Experience

Ruime ervaring met het begeleiden van coachees.

Diplomas

arrow

Teacher availability

arrow