Bebi

Bebi

verified
Send message

About me

Mijn naam is Bebi. Ik kom uit Jakarta, Indonesië.

Mijn achtergrond is breed en geef les op diverse vlakken waaronder in de Indonesische taal leren spreken en lezen.

Ik heb ruim 20 jaar ervaring in het ontwikkelen en implementeren van strategieplannen bij diverse organisaties waaronder de overheid in Indonesië en Nederland. Bij deze organisatie ben ik actief geweest op het vlak van projectmanagement, advisering, language art (Indonesische taal), beleidsonderzoek, monitoring, evaluatie en als intelligence analist. Vanuit deze roillen heb ik altijd de mensen om mij heen gecoacht en lesgegeven over diverse onderwerpen.

Ik ben een enthousiaste leerkracht: houd van vernieuwing in het onderwijs en stel altijd de leerling centraal. Het delen van best practices en lessons learned voor mensen is mijn passie. De doelgroepen die ik geholpen heb is divers, zoals particulieren, professionals, onderwijsinstellingen, overheid en andere non-profit organisaties.

Mijn benadering met lesgeven is:
i) Resultaatgericht: zoek steeds naar eenvoudige, praktische oplossingen.
ii) Aandacht: door persoonlijke aandacht vergroot ik het zelfvertrouwen van deelnemers. Ik doe mijn best om een veilige leeromgeving voor de deelnemers te maken.
iii) Betrouwbaar: eerlijkheid en transparantie bij het delen het kennis staat bij mij voorop.
iiiI) Eenvoudig: mijn aanpak is direct, ik bespreek en delegeer om de leeromgeving aangenaam te maken.

Ik kan verschillende mensen helpen om hun kennis binnen korte tijd te verbeteren. Tijdens het leerproces wissel ik ideeën uit met de deelnemers om een innovatieve leeromgeving te maken. Sterke interactie en betrokkenheid met de deelnemer zijn mijn prioriteit. Het succes en geluk van deelnemers staat bij mij altijd hoog in het vaandel.

Find out less

Education & Experience

arrow
Education

2000 - 2002
Master of Science in Social Development Management: University Indonesia, te Depok, Indonesië

1998 - 2000
Master of Science in Urban Planning: University Michigan, te Ann Arbor, VS

1991 - 1998
Bachelor in Civiele Techniek (richting: urban and regional planning)
Institut Teknologi Indonesia (ITI), te Tangerang, Indonesië

1986 - 1991
Secondary education (Junior and senior high school)
SMA 21 en SMP 74 te Jakarta (Indonesië ) & Tappan Junior High School te Ann Arbor (VS)

Experience

Ervaringen ruim 10 jaar in lesgeven, zoals: begeleider ouderen (vrijwilligerswerk in Amsterdam); freelance docent Indonesisch bij Babel, Utrecht; gastdocent 2021-2022 bij University of Indonesia(milieugezondheid); ondersteunde TBM class 2021 voor master studenten TU Delft (onder supervision Dr. Enserink); freelance docent in Indonesië (University Atmajaya, Jakarta/Administration), University of Indonesia, Depok/ master in Sociology & School of Business, Bekasi); coach bij diverse organisaties.

Diplomas

arrow

Teacher availability

arrow