Bart

Bart

verified
Send message

About me

Welkom!

Ik ben Bart, gediplomeerd gitaardocent met een ruime ervaring in het geven van gitaarlessen en ukelele lessen aan beginners en gevorderden in alle leeftijden.

Heb je nog nooit gitaar of ukelele gespeeld en wil je in 10 lessen (pop) liedjes kunnen (mee) spelen? Of ben je al (enigszins/ver) gevorderd en wil je je meer verdiepen in een bepaalde speel- of muziekstijl? Wil je klassiek gitaar leren spelen in de stijl van Andres Segovia, John Williams en Julian Bream? Wil je leren improviseren of een bekende gitaarsolo kunnen naspelen? Wil je pop, blues, soul, funk, of de beginselen van flamenco of jazz leren op gitaar? Wil je les in akoestisch gitaar (nylon- of steelstring), of elektrisch gitaar? Wil je leren hoe je zelf als (singer-) songwriter liedjes kunt schrijven met behulp van de gitaar? Alles is mogelijk! Schrijf je nu in!

Ik help je met een duidelijke en gestructureerde aanpak je doel in haalbare stappen te bereiken.
Hierbij richt ik me op de individuele mogelijkheden en wensen van de leerling. Met ruim 25 jaar ervaring in het geven van gitaarles weet ik precies welke gitaarmethodes er zoal bestaan en welke het beste bij jou en je wensen past. Hierdoor krijg je uiterst effectief les, en zal je in korte tijd vooruitgang boeken!

Ter ondersteuning van de lessen gebruik je ook oefen filmpjes en audio tracks, waarmee je thuis aan de slag kan. De online lessen kunnen als video worden opgenomen. Na afloop van elke les krijg je een link naar de opname van de les. Wat in de les besproken en behandeld is, kun je op deze manier thuis direct nog eens terug kijken en toepassen. Dit werkt zeer effectief!

In de les wordt vakkundig aandacht besteed aan een goede houding, de juiste speeltechniek, toonvorming, muzikale vorming en expressie, diverse fingerpicking- en plectrumtechnieken.

Ik werk met 10 lessenkaarten en hanteer vaste tarieven, deze zijn gebaseerd op de richtlijnen uitgegeven door de vakbond voor professionele musici (NTB).

Je kan me natuurlijk ook altijd een bericht sturen of een proefles boeken!

Find out less

Offers

arrow

Profile video

arrow-right

Education & Experience

arrow
Education

Ik ben afgestudeerd als gitarist Docerend en Uitvoerend Musicus aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Ook studeerde ik muziekwetenschappen aan de Rijksuniversiteit te Utrecht.

Experience

Ik heb in diverse radio- en tv uitzendingen gespeeld, waaronder programma’s als chantal@avro (Chantal Janzen), Kunststof TV , De Concert Zender, Omroep Max Kerstspecial , Radio 5 Nostalgia (Hommage aan Sonneveld vanuit Carre. Daarnaast heb ik vele nationale theaterproducties (van producenten Senf, De Graaf & Cornelissen, Albert Verlinde en Stage Entertainment) begeleid, o.a. de musicals: De Jantjes, Op Hoop van Zegen, The Full Monty, Evita, The Addams Family, Shrek, Sonneveld, Robert Long..

Diplomas

arrow

Videos

arrow

Teacher availability

arrow