Astrid

Astrid

Send message

About me

Hallo, ik ben Astrid en wil graag iets meer over mezelf vertellen. Samen met mijn man Bas, onze drie heerlijke kinderen Romi, Lide en Igor en onze dierenbende (kippen, geiten, konijnen en een hond) wonen wij in Kijkduin. Als kind was ik altijd met dieren bezig, ik geniet er dan ook enorm van om deze beestenboel bij elkaar te hebben.

Ik werk alweer 20 jaar op de Eerste Nederlandse Montessorischool als leescoördinator, mediatheekbeheerder en invalkracht. Zeker geen saaie baan! Ik heb er ook nog steeds heel veel plezier in. De kinderen geven mij veel inspiratie en energie.

Waar ik ook veel energie van krijg is om kunstzinnig bezig te zijn. Door met verschillende kunstvormen bezig te zijn zoals schilderen, tekenen, boetseren of werken met gips kan ik uiting geven aan wat er op dat moment in me leeft. Het helpt me om meer balans te vinden tussen het denken, voelen en handelen.

Door een collega kwam ik in aanraking met mindfulness. Het sprak me enorm aan dat hiervoor ook een kinderopleiding was. Na het afronden van de kindertraining heb ik ook de aanvullende opleiding tot jongerentrainer gedaan. Nu combineer ik deze prachtige training met creatieve expressie, omdat mindful kunstzinnig bezig zijn bijdraagt aan de grote behoefte van kinderen en jongeren om fysiek en geestelijk tot rust te komen in de veeleisende tijd waarin we leven.

Find out less

Offers

arrow

Education & Experience

arrow
Education

2012 Jongeren trainer of Mindful teacher Academie of Mindful teaching

Experience

Apr 2012 – heden: AMT Kinder- en Jongeren trainer in combinatie met creatieve expressie bij onWIJShandig Kinder- en Jongerenatelier
2009 - heden: Leescoördinator/mediatheekbeheerder bij Eerste Nederlandse Montessorischool

Educator

Onwijshandig

Diplomas

arrow

Teacher availability

arrow

Map