Ashour

Ashour

Send message

About me

Hallo! Ik ben Ashour, een enthousiaste online docent met een sterke achtergrond in techniek en wetenschap. Mijn specialiteiten zijn scheikunde, wiskunde, biologie, Engels en Nederlands (NT2).

Achtergrond:
Na mijn aankomst in Nederland 8 jaar geleden, leerde ik binnen 2 jaar vloeiend Nederlands en voltooide ik mijn bachelor in Bio-ingenieur. Deze periode was gericht op moleculaire biologie, scheikunde en wiskunde. Tijdens mijn studie heb ik medestudenten geholpen met vakken als cellulaire biologie en biochemie.

Industriƫle Ervaring:
Mijn expertise strekt zich verder uit dan alleen het klaslokaal. Met 1 jaar ervaring in de farmaceutische industrie, waar ik werkte aan medicijnontwikkeling, ben ik vertrouwd met praktische toepassingen van wetenschap en technologie.

Huidige Reis:
Momenteel ben ik een gedreven masterstudent in Biotechnologie en Milieuvriendelijke Biogebaseerde Materialen. Deze voortgezette studie voegt een diepere laag van expertise toe aan mijn onderwijsbenadering.

Unieke Aanpak:
Ik geloof in het individuele vermogen van elke student. Iedereen is uniek in hoe ze informatie kunnen absorberen en onthouden. Mijn grootste uitdaging en vreugde ligt in het ontdekken van de unieke manier waarop elke persoon zich ontwikkelt. Mijn lesmethode is daarom zeer persoonlijk en flexibel, aangepast aan jouw leerstijl en behoeften.

Culturele Connecties:
Naast lesgeven, werkte ik als anonieme vertaler Nederlands-Arabisch voor interculturele therapie en oudercursussen na echtscheiding. Deze ervaring heeft me geduld, culturele sensitiviteit en effectieve communicatie bijgebracht.

Jouw Succes:
Met passie streef ik naar jouw succes. Laten we samen jouw leertraject vormgeven en je potentieel volledig benutten. Ik nodig je uit om samen aan de slag te gaan!

Met vriendelijke groet,
Ashour

Find out less

Offers

arrow

Education & Experience

arrow
Education

Bachelor Bio-ingenieur met 8 jaar ervaring in online lesgeven: scheikunde, wiskunde, biologie.
Ik ben momenteel een masterstudent in Biotechnologie met een specialisatie in Milieutechnologie en Biogebaseerde Materialen aan de Wageningen Universiteit.

Experience

Met een sterke achtergrond in wetenschap en technologie ben ik gespecialiseerd in het onderwijzen van vakken zoals scheikunde, wiskunde, biologie, Engels en Nederlands (NT2). Wat mij onderscheidt, is mijn diepgaande begrip van de unieke leerstijl van elke student. Ik heb medestudenten geholpen in uitdagende vakken en heb daardoor een geduldige en aanpasbare lesmethode. Dankzij mijn werkervaring in medicijnenontwikkeling, kan ik ook theoretische concepten goed illustreren met echte voorbeelden.

Diplomas

arrow

Teacher availability

arrow